Home > WijnT(r)ips: alles over de door ons geteste mosselwijntjes

WijnT(r)ips: alles over de door ons geteste mosselwijntjes

Geschreven op 29 juni 2024 om 11:00 door Mario De Wilde

In onze 14-daagse rubriek WijnT(r)ips houden we dit weekend de beste mosselwijntjes tegen het licht. Want jawel, volgende week zijn ze er weer: de Zeeuwse mosselen van bodemcultuur. De echte dus! En dan willen we daar uiteraard een bijpassende wijn bij serveren. Uiteraard hangt de wijnkeuze af van hoe je mosselen klaarmaakt: de meest gekende bereidingswijze is de mosselen natuur of met witte wijn, maar je kan ze ook gratineren of met look en room klaarmaken. Onze wijnsommelier Annick van vinnotes.be beoordeelde enkele flessen en kwam met verrassende resultaten over de brug. Kijk snel op deze ‘WijnT(r)ips’ -link en ontdek alles wat je nog niet wist over mosselen en de bijhorende wijnen.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.