Home > Wijndomein Entre Deux Monts viert 20ste verjaardag met feestweekend en nieuwe productiehal

Wijndomein Entre Deux Monts viert 20ste verjaardag met feestweekend en nieuwe productiehal

Geschreven op 27 juni 2024 om 07:07 door Mario De Wilde

Wijndomein Entre Deux Monts viert dit jaar haar 20ste verjaardag. In 2004 plantte zaakvoerder Martin Bacquaert de eerste wijnstokken onder de bekende zeteltjeslift tussen de Zwarte Berg en de Rode Berg. Nu, twintig jaar later, telt het assortiment veertien verschillende wijnen en komt er een spiksplinternieuwe productieruimte in de voormalige Wielewaal. Ondertussen is de kwaliteit van West-Vlaamse wijn steeds beter en ook het toerisme errond bloeit volop.

In het weekend van 6 & 7 juli zetten naar jaarlijkse gewoonte alle wijnbouwers in Heuvelland en omstreken opnieuw hun deuren open. Het concept is simpel:
-je koopt een degustatieglas (inclusief een eerste degustatie) bij één van de deelnemende wijnbouwers voor elke bijkomende degustatie betaal je 1,50 euro met je glas in de hand kan je van het ene naar het andere domein, je kiest zelf hoeveel je er bezoekt
-vooraf inschrijven is niet nodig
Wat kan je bij Entre-Deux-Monts verwachten?
Er worden doorlopend gratis rondleidingen van een 20-tal minuutjes georganiseerd, gans het weekend vers gebakken pizza’s van The Pizza Valley te verkrijgen en voor de kids voorzien de eigenaars een springkasteel. Ter ere van het 𝟮𝟬 𝗷𝗮𝗿𝗶𝗴 𝗯𝗲𝘀𝘁𝗮𝗮𝗻 is Wijndomein Entre Deux Monts op zaterdag 6 juli langer geopend, zo kan je ’s avonds nog genieten van een glas wijn met de nodige sfeer erbij. Op zondag 7 juli komt de West-Vlaamse akoestische popband Westhoek hun liedjes ín het West-Vlaams en soms ook óver West-Vlaanderen brengen. Niet te missen dus.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.