Home > West-Vlaamse handelaars werden overspoeld met hartverwarmende boodschappen

West-Vlaamse handelaars werden overspoeld met hartverwarmende boodschappen

Geschreven op 28 juni 2024 om 07:01 door Mario De Wilde

Met de actie ‘Lokaal, da’s logisch’ riep KERNpunt klanten op om hun favoriete lokale handelaars complimentjes te geven. Hiermee maakten ze kans op een weekendje weg in West-Vlaanderen of een lokale aankoopbon. Duizenden boodschappen werden verzameld. Tussen 21 mei en 16 juni riep KERNpunt alle klanten op om een positieve boodschap na te laten voor hun favoriete lokale handelaar. “Met deze actie ondersteunen we de lokale economie en creëren we een band tussen klant en handelaar. Zo bevorderen we het gemeenschapsgevoel”, aldus Jean de Bethune, voorzitter KERNpunt.

Camille – Oostkamp

Hartverwarmende boodschappen voor lokale handelaars
Meer dan 730 lokale handelaars namen deel aan de actie. Samen ontvingen zij duizenden boodschappen van hun klanten. Soms ludiek, soms zeer persoonlijk en steeds positief. Laurinda Oliveira Ferreira van Fashion by Elle uit Izegem: “Wat een leuke actie, zowel voor de klanten als voor ons! Ik ervaarde dit als zeer positief en de reacties waren voor mij hartverwarmend, met momenten zelfs emotioneel.”

Apotheek Devoldere, Wingene

Drie weekendjes in West-Vlaanderen en lokale geschenkbonnen
De meest originele boodschappen werden beloond met een prijs. Drie klanten wonnen een weekendje weg in West-Vlaanderen, geschonken door KERNpunt. De handelaars, die deze complimenten ontvingen, kregen een verrassing in de vorm van een afdruk van hun boodschap. Daarnaast gaven de deelnemende steden en gemeenten ook heel wat prijzen weg, zoals lokale geschenkbonnen.

Textiel Destrooper, Brugge

De publiekswinnaars zijn terug te vinden op ikkooplokaal.be

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.