Home > West-Vlaamse bartenders laaiend over nieuwe Clink Porto van Offley

West-Vlaamse bartenders laaiend over nieuwe Clink Porto van Offley

Geschreven op 18 juni 2020 om 13:24 door Mario De Wilde

Met de introductie van CLINK vindt Offley Porto een aloude traditie helemaal opnieuw uit. Clink – in een witte of rosé variant – wordt bij voorkeur gemixt met tonic en moet een alternatief vormen voor consumenten die houden van eenvoudige en lichte cocktails. Portwijn kent al enige tijd een heropflakkering. Met nieuwe expressies als rosé port of in de mix met tonic kreeg de categorie een nieuw elan. Offley Clink past perfect binnen die trend. De twee varianten hebben een fruitig en fris karakter, zijn minder alcoholisch en minder zoet. De perfecte match met tonic en een royale hoeveelheid ijs!

Offley Clink White is gemaakt met een blend van witte druiven als Malvasia Fina, Gouveio en Moscatel. Het resultaat is een port met bloemenaroma’s en toetsen van wit fruit en steenvruchten. Voor Offley Clink Rosé worden de druivenrassen Tinta Barroca, Tinta Roriz, Touriga Franca en Touriga Nacional gemengd. Het eindproduct zweemt naar rode vruchten en ook de rosé heeft een lichte bloemigheid.

Dat het Offley menens is met Clink, mag ook blijken uit de revolutionaire verpakking ervan. De uitgesproken moderne, humoristische en zelfs licht ironische benadering breekt compleet met het soms ietwat stoffige portverleden. Offley Clink is de nieuwe manier van porto drinken: in de mix en over ijs. Saúde! Offley Clink is voorlopig enkel beschikbaar in de Benelux en wordt verdeeld door Alcobrands. Te koop bij onder andere Colruyt, Delhaize, Carrefour, Cora, Match, Intermarché en Spar.

1 reactie

veryser
Geschreven op 2020-10-31 09:21:59
Deze porto is zeer lekker maar er is nu een actie 100% terugbetaald maar daarvoor heb je een kartonnetje nodig die om de hals van de fles steekt,daar zou een CODE op staan om deel te nemen helaas de fles vind ik wel maar zonder code Kunnen jullie mij helpen

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.