Home > West-Vlaams groeibedrijf Cool Electro Cycles opent binnenkort een vestiging in Ieper

West-Vlaams groeibedrijf Cool Electro Cycles opent binnenkort een vestiging in Ieper

Geschreven op 11 maart 2021 om 18:28 door Mario De Wilde

Cool Electro Cycles is stilaan een begrip in West-Vlaanderen wat betreft de top van de elektrische fietsmodellen. Eind maart 2021 opent een ruime beleveniswinkel in Ieper, waarmee ook de Westhoek vertegenwoordigd wordt. Ieper kon als zevende telg niet achterblijven na vestigingen in Blankenberge, Torhout, Tielt, Roeselare, Waregem en Kortrijk. Net als de andere shops komt de winkel in het centrum van Ieper, namelijk in de Menenstraat, een straat die van de grote markt naar de wereldbefaamde Menenpoort (https://www.toerismeieper.be/menenpoort) leidt.

Cool Electro Cycles is door zijn sterke specialisatie in elektrische fietsen uniek in de regio. Net zoals de andere shops biedt Ieper een bijzonder breed gamma aan van de betere elektrische citybikes, trekking bikes, mountainbikes en zelfs elektrische racefietsen. Elektrische bakfietsen en steps vullen het assortiment aan. Alle winkels werken met het shop-in-shopconcept.

Voor kwaliteitsvolle e-bike merken moet je voortaan bij Cool Electro Cycles Ieper zijn, waaronder Kalkhoff, Norta, Raleigh, Gazelle, Carqon, Haibike, Lapierre en als kers op de taart de highspeed fietsen van Stromer.

Elektrische fietsen zijn ondertussen een vaste waarde geworden in het straatbeeld, voor jong en oud. Elektrisch fietsen is voor wie eraan begint een openbaring. Fietsen en plezier zijn weer één. Ook jonge mensen zien de voordelen in van de extra ondersteuning voor woon- werkverkeer.

Waarom kiezen klanten voor Cool Electro Cycles?

Klanten kunnen rekenen op een uitstekende service van vriendelijke en gekwalificeerde e-bike specialisten. Zij nemen de tijd om de wensen van de klant te bespreken en zo een fiets op maat te bezorgen waar je lang plezier aan hebt. Alle modellen uit de uitgebreide keuze die je bevallen, kun je testen. En last but not least, elektrische fietsen vragen gespecialiseerd onderhoud en deskundige herstelling. De technici van Cool Electro Cycles volgen hiervoor regelmatig bijscholing.

Achtergrond

Cool Electro Cycles is opgericht in 2015 door de West-Vlaamse broers Christophe en Nicolas Cool. Hun waarden zijn enthousiasme, betrouwbaarheid, toegankelijkheid en oplossingsgerichtheid. Het is hun visie om met de Cool Electro Cycles shop in Ieper de leukste belevenisplaats te zijn waar mensen kennismaken met betrouwbare elektrische fietsen die hen plezier schenken tijdens hun woon- werkverkeer en vrije tijd. Vandaar de leuze: Gezwind tegenwind!

Kan je niet wachten tot de nieuwe winkel open gaat?

Kom alvast een kijkje nemen in één van de andere shops en plaats nu al je bestelling. Cool Electro Cycles levert daarna gratis aan huis in Ieper. Van zodra de shop open is, kan je genieten van een kwalitatieve en persoonlijke service bij jou in de buurt.

Gezwind Tegenwind!                                                                                   www.coolelectrocycles.be

3 reacties

Günther Cool
Geschreven op 2021-03-12 00:14:54
Coole gasten, vind ik dat. Chapeau! Günther Cool (en geen familie)...
Rodrigo Beeken
Geschreven op 2021-03-11 22:40:41
Leuk nieuws om te lezen. Ik kan je verzekeren: die gaan we in Ieper goed kunnen gebruiken. Ik ben nu al heel benieuwd. Rodrigo Beeken uit Ieper zelf
R. Cnudde, Aarsele.
Geschreven op 2021-03-11 22:38:45
Mijn favoriete fietsenzaak in Tielt. Een tevreden klant. R. Cnudde, Aarsele.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.