Home > Werken Expressweg (N31) in Brugge deels afgerond. Morgen rijbaan waar open

Werken Expressweg (N31) in Brugge deels afgerond. Morgen rijbaan waar open

Geschreven op 6 juli 2021 om 11:56 door Mario De Wilde

In 2021 voert het Agentschap Wegen en Verkeer onderhoudswerken uit op de Expresweg (N31) in Brugge. Deze werken verlopen in verschillende fases. De eerste twee fases van de werken worden momenteel afgerond. Vanaf woensdag 7 juli zal de rijbaan op de Expresweg tussen de brug over het Waggelwater en de aansluiting met de A11 daarom terug worden opengesteld voor het verkeer.

Fase 1 en 2 afgerond: alle op- en afritten terug open vanaf 7 juli
Van begin maart tot begin juli werkte de aannemer van Wegen en Verkeer aan het wegdek van de Expresweg (N31) tussen de brug over het Waggelwater en de aansluiting met de A11. Nu deze eerste twee fases van de werken afgerond zijn, wordt de rijbaan terug opengesteld voor het verkeer. In de week van 5 juli verwijdert de aannemer de werfsignalisaties en brengt de laatste wegmarkeringen aan. Vanaf 7 juli kan het verkeer de op- en afritten aan de Blankenbergse Steenweg (N371) en de Oostendse Steenweg (N9) terug gebruiken.
Fase 3 start binnenkort
Na het bouwverlof start de derde fase van de onderhoudswerken op de Expresweg in Brugge. Tijdens deze fase werkt de aannemer aan het wegdek ter hoogte van de tunnel onder de Koningin Astridlaan. Volgens de huidige planning, en afhankelijk van de weersomstandigheden, start deze fase op woensdag 4 augustus.
Alle laatste informatie over de werken vindt u op www.wegenenverkeer.be/brugge

1 reactie

Freddy de Bruycker
Geschreven op 2021-08-12 17:11:11
EINDElIJK We hoeven niet meer tot in Blankenberges te rijden voor naar Brussel terug keren.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.