Home > Wereldkampioenen maakten hun ambities waar tijdens Cold Water Classic in Knokke

Wereldkampioenen maakten hun ambities waar tijdens Cold Water Classic in Knokke

Geschreven op 4 april 2024 om 07:07 door Mario De Wilde

De derde editie van de internationale wakeskate &-boardwedstrijd Cold Water Classic maakte zijn naam waar: de temperatuurmeter van het Duinenwatermeer toonde 10 graden Celsius terwijl er ook heel wat koel regenwater uit de lucht viel. Niet getreurd echter want de 130 deelnemers maakten er samen met hun begeleiders een hartverwarmend weekend van.

De wedstrijdleiding kon voorafgaandelijk al aankondigen dat de editie ’25 uit 3 dagen bestond, wat veel deelnemers al meteen deed besluiten hun overnachtingen onmiddellijk te boeken. Het bleek immers dat dit tijdens het voorbije paasweekend niet evident was geweest. De wedstrijd zelf bood alles wat een hoogstaande wakeboarding wedstrijd te bieden had: een perfecte timing en organisatie van het Lakeside team, bijgestaan door een internationale jury en wereldberoemde commentator.
Cold Water Classic 2024 podium
De aanwezige wereldkampioenen maakten hun rol waar: Julia Rick (D) won de open women, Max Milde (D) de open men, Jan Luca Schulz (D) schreef de junior man op zijn palmares, Magnus Kristiansen (Noorwegen) deed hetzelfde bij de wakeskaters en de lokale wereldkampioen bij de masters Glen Van Den Berghe (Bel), teamrider bij Lakeside Paradise finishte mooi tweede. Axel Taxk van het Lakeside team eindigde knap derde. Noemenswaardig waren ook de prestatie van Inge Nys (Bel) die een tweede plaats wegkaapte bij de seated, en Noah Ferson van Lakeside Paradise die een derde plaats behaalde bij de open men wakeskaten.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.