Home >
Wereldberoemde Brugse Frietmuseum krijgt extra verdieping met alles over boulet, frikandel en saté
Geschreven op 8 september 2023 om 07:32 door Mario De Wilde
Half september starten in hartje Brussel, vlakbij manneke Pis, de werken met het oog op de opening van een Frietmusuem in onze nationale hoofdstad. Maar ook het Brugse Frietmuseum krijgt na vele jaren een upgrade want de derde verdieping, dat vroeger dienst deed als opslagruimte, zal door de bezoekers te bezichtigen zijn. Daar zal de afdeling ‘vleeswaren’ aan bod komen. Dan denken we aan de typische extra’s die de Vlaming bij zijn pakje friet bestelt: boulet, hamburger, viandel, curryworst, kipfingers, salami en frikandel. Om de jeugd aan te trekken komen er ook verschillende interactieve spelletjes.
1 reactie
De Rock Carlos
Geschreven op 2023-09-08 08:50:28
Mooi initiatief en artikel en .. proficiat ook aan ons bestuurslid NICO .. van Male waar wij wonen 😍👍👍