Home > Wendy Van Wanten, Slongs, Christoff en Boer Harm nieuwe namen op Kamping Kitsch

Wendy Van Wanten, Slongs, Christoff en Boer Harm nieuwe namen op Kamping Kitsch

Geschreven op 10 april 2024 om 06:44 door Mario De Wilde

De affiche Kamping in Kortrijk krijgt meer en meer vorm. Met nog enkele maanden te gaan tot de grote aftrap, kondigde de organisatie gisteren niet alleen vijf nieuwe artiesten aan, maar onthulde ook een indrukwekkend overzicht van maar liefst elf podia. Daarmee breidt het festival gevoelig uit. Op een later tijdstip zullen nog 2 extra podia toegevoegd worden aan de site op de Lange Munte.

Na een uitgebreide rondvraag na de editie van vorig jaar hebben we besloten om het festival nog meer vrouwvriendelijk te maken. We hebben deze oproep ernstig genomen en lanceren daarom verschillende initiatieven, waaronder het “Hitjes voor Titjes” podium, dat meteen de op een na grootste indoorstage wordt. Daarnaast introduceren we vrouwvriendelijke animatie en een reeks nieuwe dranken, waaronder kriekbier en rosé wijn, in ons assortiment.

Hier zijn de 5 nieuwe namen die dit jaar op ons festival zullen schitteren:
Boer Harm: De Nederlandse boer die momenteel viraal gaat met meer dan 2.2 miljoen views op YouTube de afgelopen maand, maakt zijn debuut voor Vlaanderen exclusief op Kamping Kitsch Club.
Christoff: Naast zijn bekendheid als liefhebber van Louis Vuitton en Mickey Mouse, staat Christoff bekend als de koning van het Vlaamse lied.
Mark with a K: Omdat hardstyle nooit sterft.
Slongs: Een niet te missen act.
Wendy Van Wanten: Een lang gekoesterde droom die werkelijkheid wordt, want Wendy staat al jaren op onze verlanglijst. Franske mag thuisblijven, Wendy is bij ons in goede handen.

Naast deze geweldige artiesten, kunnen festivalgangers zich verheugen op een diverse selectie van podia, waaronder de “Hitjes voor Titjes”, OktoberFist Fest, The Jefferey Springer Show, In Bed Met HOTT.be, Terror Tente, Slager Tente, King’s Club, WC Stage by René Opsedee, Club 7 Alles Geven en het gloednieuwe Low T’s Kermis met een zweefmolen attractie. Maar dat is nog niet alles! De organisatie heeft nog enkele verrassingen in petto, die op een later tijdstip bekend zullen worden gemaakt. Voor degenen die te lang wachten met het bestellen van tickets, zou het wel eens te laat kunnen zijn. De ticketverkoop gaat namelijk hard.

Over Kamping Kitsch Club 
De dertiende editie van Kamping Kitsch Club, het grootste verkleedfestival van de Benelux, vindt plaats op 17 augustus op de Lange Munte in Kortrijk, West-Vlaanderen, België. Kamping Kitsch Club begon ooit als een klein vriendenfeestje met honderd aanwezigen in de Kitsch Club in Knokke. Na een arsenaal aan uitverkochte edities in eigen land, gaat ook Nederland overstag voor het over the top anti-festival met een nieuwe editie op 15 juni 2024 in Eindhoven. In december trok de Kaming voor een eerste keer naar Thailand voor een historische editie. More to come!

Praktisch: 
Kamping Kitsch Club, zaterdag 17 augustus 2024, Lange Munte, Kortrijk.  Tickets te koop aan €58 via www.kampingkitschclub.be

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.