Home > Welcome Back Concert’ Roy Orbison van Bandit over een maand in C.C. De Bunder in Moorslede

Welcome Back Concert’ Roy Orbison van Bandit over een maand in C.C. De Bunder in Moorslede

Geschreven op 4 november 2021 om 13:56 door Mario De Wilde

Goed nieuws voor iedereen die van de onvergetelijke muziek van Roy Orbison en Bandit houdt. Een tweetal jaar terug was er al een try-out van een concert ‘Roy Orbison Akoestisch’ door Bandit en vijf fantastische livemuzikanten en dat in een uitverkochte zaal. Gezien het enorme succes waren er meteen al een aantal van deze concerten gepland maar door de gekende reden werden die helaas allemaal afgelast. Maar er is goed nieuws! De concerten worden opnieuw opgestart onder de noemer ‘Welcome Back Concert’ Roy Orbison en dat akoestisch gebracht door Bandit met vijf muzikanten. De nummers die Bandit zal brengen zijn allemaal voorzien van een nieuw arrangement aangepast aan de bezetting van zijn band (piano, klassieke gitaar en drie strijkers). Onze West-Vlaamse bast Bandit is trouwens de éérste artiest in Vlaanderen die de nummers van Roy brengt in een akoestische versie. In het verleden heeft Bandit al twee volledige cd’s (Orbisongs en The Orbisongbook) uitgebracht.

Over precies een maand (zaterdag 4 december) is er in C.C. De Bunder in Moorslede een uniek concert ‘Welkom Back Concert’ Roy Orbison van Bandit. Plaatsen kan men reserveren via Heike op heko.selection@skynet.be of
0496/457.648. Let wel beperkte toelating aantal personen. In de rand van dit concert kunnen we ook meegeven dat CD met duetten van Mieke & Bandit ‘Samen’ ook te verkrijgen is in de gekende verkooppunten (Bol.com, Spotify e.a.) en tijdens de optredens.

1 reactie

Eddy Vandewalle
Geschreven op 2021-11-04 18:41:46
Dat word terug genieten

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.