Home > Weekenwedstrijd. Win een set geurstokjes (€ 24) van Millefiori

Weekenwedstrijd. Win een set geurstokjes (€ 24) van Millefiori

Geschreven op 1 oktober 2021 om 17:12 door Mario De Wilde

Met een Italiaans erfgoed heeft Millefiori® een uitgebreide en langdurige expertise. Ze weten hoe verfijnde huisparfums samenkomen met een prachtig design. Perfect om je wereld met stijl te parfumeren en te decoreren. Van klassieke geurstokjes in drie lijnen tot luchtverfrissers voor in de auto. Of wat dacht je van een elektrische én oplaadbare diffuser? Met de keuze uit een 40-tal geuren en verschillende stijlen, zullen je zintuigen genieten.

Moveo on the go
Voor wie graag reist of zich regelmatig verplaatst, geeft Millefiori je nu de mogelijkheid om je favoriete geur mee te nemen! Dankzij de nieuwe Moveo, een compacte, USB-oplaadbare en draagbare diffuser, heb je steeds – ongeacht waar je bent – een gevoel van thuiskomen. De discrete verstuiver verspreidt een delicate en geparfumeerde nevel. Bovendien past hij met zijn strak en minimalistisch design in elke ruimte. Even nood aan een ander geurtje? Geen probleem: je kan zeer eenvoudig afwisselen. Voor de Moveo diffuser kan je bovendien uit 6 specifieke geuren kiezen: de citrusgeuren Let the Energy Flow en Moments of Inspirations, de warme geuren Stay Confident, Moved by Passion, Living Balance en het lichte Joy Above All.

Reed diffuser in 3 grote lijnen
Een diffuser die stijlvol en discreet in elke ruimte past, een aangename geurverspreiding biedt en verkrijgbaar is in drie stijlen? Graag! De houten stokjes verspreiden een selectie van verfijnde geuren, die onderling verschillen om beter aan te sluiten bij de verschillende ruimtes in je huis. Kies daarom je reed diffuser in functie van je persoonlijkheid of van de ruimte waarin de diffuser zal worden geplaatst.

De Selected-collectie is een trendy en eigentijdse lijn waarmee je jouw persoonlijkheid kan uitdrukken via onverwachte geuren. Een slanke hoge matte fles met textuur voor een eigen vleugje stijl. Een perfecte harmonie van geuren die samenkomen. De Zona-lijn vertegenwoordigt de sublieme magie van de zintuigen: delicate geuren die sensueel en uitnodigend zijn. Voor wie graag een interieur met verschillende vormen en kleuren heeft, is Milano dé diffuser bij uitstek.

Électrique, c’est chique
De Hydro-collectie presenteert een reeks elegante en moderne elektrische diffusers verrijkt met verlichting die samen een ontspannende en delicate sfeer creëren. De Aria-verstuiver daarentegen steek je heel eenvoudig in een stopcontact naar keuze en bovendien kan je de intensiteit van de geur regelen.

Op de baan met Millefiori
Met de ICON carfreshener wordt elke autorit instant aangenamer. Met geuren als Cold Water, White Mint & Tonka en Oxygen kom je helemaal tot rust tijdens het autorijden. File of niet, je auto is vanaf nu een plek om te ontspannen.

www.millefiorimilano.com

Dit moet je doen om zo’n set geurstokjes twv € 24 in de wacht te slepen

-volg ons op www.instagram.com/hetnieuwsvanwestvlaanderen.be, altijd handig ook als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-Met hoeveel geuren pakt Millefiori® met z’n elektrische én oplaadbare diffuser uit?

-Voeg er tenslotte nog aan toe wat je favoriete geur is.

Mail met ‘mijn neus wil ook wat’ via info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be Opgelet, naam en adres zeker niet vergeten om geldig mee te doen en dat alles voor maandagavond 4 oktober om 21.00 uur. Dinsdag maken we de winnaars bekend.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.