Home > Weekendwedstrijd. Winnaars tickets voor Halloween@Mini-Europe

Weekendwedstrijd. Winnaars tickets voor Halloween@Mini-Europe

Geschreven op 18 oktober 2023 om 08:51 door Mario De Wilde
Tijdens de herfstvakantie pakt Mini-Europe opnieuw uit met Halloween@Mini-Europe: een unieke kans om je zestien dagen lang onder te dompelen in de wereld van Halloween, met klassieke, levensechte decors met heksen en pompoenen. Bovenal is het de kans om te ontdekken hoe miniskeletten en minizombies de miniatuurwereld van Mini-Europe op zijn kop hebben gezet. Spinnen hebben de Eiffeltoren ingenomen en de zombies (de goede mama en haar dochtertje) creëren een maf en humoristisch pretpark. Mini-Europe zou Mini-Europe niet zijn mocht er geen cultureel accent worden toegevoegd, door bijvoorbeeld verhalen te vertellen over het lot van heksen in de middeleeuwen of dat van Frankenstein.

   

Van 21 oktober tot en met 5 november laat Mini-Europe je bibberen van angst, maar ook rillen van plezier. Voor de gelegenheid wordt het park aangekleed in Halloween-kleuren: honderden skeletten en monsters zetten Mini-Europe op zijn kop. Skeletten en zombies vieren feest in het Lunapark, maar ook op en onder de begraafplaats. Wat met de spooktrein en het gecrashte vliegtuig? Duizenden details zorgen voor een unieke sfeer, zoals de opstand van de figuurtjes tegen de maquettemaker; ze wreken zich omdat ze geslepen, geschilderd en gelijmd werden en onderwerpen hun ‘maker’ aan hetzelfde lot.

 

Mini-Europe zou Mini-Europe niet zijn, mocht er naast plezier en humor, geen aandacht zijn voor ons Europees erfgoed. Wou je altijd al weten waar Halloween vandaan komt? Is geen heksenverhaal uit de middeleeuwen te eng voor jou? Dan ben je tijdens de herfstvakantie bij Mini-Europa aan het juiste adres.

Extra animatie op 28, 29, 30 en 31 oktober, en op 1 november

Van zaterdag 28 oktober tot en met woensdag 1 november krijgen onze vertrouwde modellen op schaal 1/25 bezoek van acteurs en figuranten van vlees en bloed. Ze brengen het park nog meer tot leven. Vijf dagen lang genieten bezoekers van extra entertainment. Tijdens je bezoek kun je een grote kwaadaardige bruidegom-ballonartiest tegenkomen op zoek naar zijn spookhotel, een piraat daagt jou uit voor een zwaardgevecht, een vriendelijke zombie-ballonartiest en de heer of mevrouw Pumpkin nodigen je vanaf hun stelten uit om selfies met je familie te delen! Aan de make-upstand kunnen bezoekers zichzelf trakteren op een nog meer uitgesproken horrorlook.

Thierry Meeùs, gedelegeerd bestuurder van het Brusselse miniatuurpark: “We hebben kosten noch moeite gespaard om ons park in een Halloween-kleedje te steken, terwijl we trouw zijn gebleven aan het DNA van Mini-Europe: we bieden onze bezoekers de kans om de rijke geschiedenis en cultuur van Europa te ontdekken, op een creatieve en humoristische manier. Ik wil hierbij dan ook het hele team bedanken voor hun enthousiasme! ”

De toegangsprijs blijft gedurende Halloween@Mini-Europe onveranderd. Promo! Tijdens de vakantie, van 21/10 tot 5/11, krijgen alle bezoekers die zich verkleden €2 korting!

Praktische informatie

Mini-Europe, Bruparck – 1020 Brussel (Laken)

Tel.: 02-474 13 13 – info@minieurope.eu – www.minieurope.eu

Prijzen: €19,00 voor volwassenen / €13,50 voor kinderen (<12 jaar) / gratis voor kinderen (< 115cm) – speciale tariven voor groepen

Over Mini-Europe

In hartje Brussel, aan de voet van het Atomium, ligt Mini-Europe, het enige park waar je in enkele uren door heel Europa reist. Een reis die je nergens anders zult maken. Volg de kleine papieren gids en kom meer te weten te over de EU. Ontdek de boodschappen die de monumenten ons leren over de Europese gedachte. Kuier door de mooiste steden van het oude continent. De Big Ben en zijn typisch deuntje verwelkomen je in hartje Londen. Gondels en mandolines laten jou de charmes van Venetië ontdekken. Volg de Thalys van Parijs tot aan de andere uithoek van Frankrijk. Breng zelf de animaties op gang: doe de Vesuvius uitbarsten, breek de Berlijnse muur af, versla de stier in de Arena van Sevilla en nog zovele andere … In totaal vind je in Mini-Europa meer dan 350 monumenten en animaties. Mini-Europa, een must-see wanneer je in Brussel bent! www.minieurope.eu

Wedstrijd

Oh, toeval: 1988 inzendingen of 1 getal minder dan het jaar waarin Mini-Europe officieel opende. Wint een gezinsticket 4 personen: Laura De Pessemier uit Staden, winnen duo-tickets: Anne-Mie Deweerdt uit Brugge, Chantal Beckaert uit Lede, Barbara Vermeiren uit Gentbrugge, Kathleen Van Dessel uit Kontich, Sofie Desmet uit Kuurne, Joyce Pauwaert uit Brugge, Jorg Messiaen uit Knokke-Heist, Frederik Vander Sypt uit Kuurne, Alice Innegraeve uit Middelkerke en Laurens De Kegel uit Kortrijk. Sidderen en beven dus straks, al kan je de gewonnen tickets ook voor later nog gebruiken.

3 reacties

Anne-Mie Deweerdt
Geschreven op 2023-10-27 12:18:13
Mini Europa was prachtig....... Een aanrader !
Kathleen Van Dessel
Geschreven op 2023-10-22 19:35:22
Joepie. Dank voor de tickets. Mijn dochters kijken er al naar uit!!!! Op welke manier komen de tickets tot bij ons?
Anne-Mie Deweerdt
Geschreven op 2023-10-18 10:30:33
Super; bedankt voor de tickets.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.