Home > Weekendwedstrijd: winnaars Sinterklaaspakket (€ 25) met de beste chocolade van Libeert

Weekendwedstrijd: winnaars Sinterklaaspakket (€ 25) met de beste chocolade van Libeert

Geschreven op 21 november 2023 om 15:15 door Mario De Wilde
Hij komt, hij komt.. Weet jij wie er dit jaar terug in ons land is? Ja natuurlijk is het de enige echte Sinterklaas! Een paar weken geleden is hij toegekomen in Antwerpen, maar bij Chocolade Libeert kunnen ze ook al niet wachten om hem te mogen ontvangen. Wist je trouwens dat dit op en top Belgisch familiebedrijf in deze feestperiode al 100 jaar dé chocolade leverancier is van de Sint? De Sint kiest, net zoals de Kerstman en de Paashaas, elk jaar voor Libeert en weet je waarom? Eerst en vooral omdat die chocolade simpelweg overhéérlijk is en ’te lekker is om los te laten’! Maar ook omdat ze bij Chocolade Libeert al vier generaties lang worden gedreven door passie en innovatie. Natuurlijk proeven ze zelf ook héél véél zodat Sinterklaas jullie de héérlijkste chocolade én een smile kan bezorgen.

 

Naast de héérlijke smaak staat ook duurzaamheid centraal bij Libeert, de chocoladeproducten
worden gemaakt met 100% Belgische chocolade en met 100% duurzaam aangekochte cacao met
respect voor de cacaoboeren. Libeert zet maximaal in op recycleerbare verpakkingen; minder
verpakkingsmateriaal en alternatieve verpakkingen zoals plasticfolie vervangen we door papier of
alternatieven op basis van papier. Dit zorgt ervoor dat de chocoladeproducten die ze maken voor Sinterklaas niet enkel van topkwaliteit zijn, maar ook op een duurzame en verantwoorde manier gecreëerd zijn met respect voor de mens, de cacaoboeren en onze planeet. Het einddoel is één van de mooiste dingen ter wereld brengen: een smile op jullie gezicht toveren en dat doen ze met hun overhéérlijke chocolade. Meer weten over de lekkerste chocolade van het land? www.libeert.com

Weekendwedstrijd

Wij hadden 15 heerlijke pakketten (met in elk pakket 7 verschillende figuurtjes) van Chocolade Libeert in onze prijzenkast klaarliggen. Met 2347 inzendingen was het moeilijk een keuze maken voor de Sint en zijn Pieten. Diegenen die straks een pakket mogen ontvangen zijn: Nancy Pauwaert uit Loppem, Ernst Vancoillie uit Ieper, Elsje Coppens uit Kortrijk, Romy De Wachter uit Middelkerke, Frans De Decker uit Brugge, Haes Noortje uit Dendermonde, Kerkhofs Elise uit Knokke, R. De Keyser uit Kessel-Lo, Vandenberghe uit Snaaskerke, Familie Catthoor in Brussel, E. Appelmans uit Anderlecht, T. Desendere uit Brugge, Jaron Baert uit Zwevegem en Tamara Mertens uit Ronse en Familie Decoen uit Moerkerke.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.