Home > Weekendwedstrijd: winnaars pakket van Meli (€ 27) en ontmoet je honinghelden Max, Molly, Mario en Mimi

Weekendwedstrijd: winnaars pakket van Meli (€ 27) en ontmoet je honinghelden Max, Molly, Mario en Mimi

Geschreven op 1 februari 2023 om 07:02 door Mario De Wilde

De Honinghelden zijn bij het West-Vlaamse honingbedrijf Meli geland: Max, Molly, Mario en Mimi. Logisch, want onze helden kiezen enkel voor het beste en dat vinden ze in vele smaken en varianten in Veurne. De honing van Meli heeft niet enkel een rijke smaak, maar ook een rijke geschiedenis. Een geschiedenis van bijna 100 jaar, waarin een ongelooflijke passie voor smaak en kwaliteit de hoofdrol speelt. Vroeger niet enkel bekend van de honing, maar ook van het Meli Park, het eerste themapark in Europa. Vandaag een hecht familiebedrijf dat telkens weer innovatief uit de hoek weet te komen en stevig inzet op duurzaam ondernemen.

Meli levert jaarlijks meer dan 11.200 ton honing aan zowel retail, foodservice als voor de industrie.
Helaas is de honingcapaciteit in België te klein om Meli hierin te voorzien. Daarom gaat Meli wereldwijd op zoek naar de beste honing, rechtstreeks van bij de imker, met het oog op respect voor de natuur, kwaliteit, duurzaamheid en smaak.

Meli is op al je tafels thuis. Romige vaste Meli op jouw ontbijttafel om je brood te verwennen. Op de keukentafel, waar een knijpje vloeibare Meli de dagelijkse bereidingen omtovert tot unieke gerechten. Variatie genoeg bij Meli want het assortiment omvat vloeibare honing, vaste honing, choco, Chanflor,
koninginnengelei, honingsticks, honingwafels en honingkoek.

De Honinghelden zijn geland!

Bijen zijn stoere beestjes, dat weten we allemaal. Toch hebben ze soms wat extra bescherming nodig wanneer ze hun belangrijke taak uitvoeren. Bestuiven is namelijk gevaarlijker dan je denkt! Bij Meli doen we er daarom alles aan om hen te helpen. Gelukkig kunnen we rekenen op de Honinghelden! Maak kennis met Max, Molly, Mario en Mimi.

Met hun leuke hoofdjes en kleurrijke outfits kan je er haast niet naast kijken. Ze mogen dan wel klein zijn, maar onze Honinghelden wijken voor geen enkele vijand. Ze gaan de strijd moedig aan! Haast je naar de Carrefour, Match, Louis Delhaize of Cora in jouw buurt en zie of jij onze Honinghelden kan vinden.

Winnaars Meli pakket twv 25 euro

Wij hadden maar liefst 20 pakketten ter waarde van ongeveer € 25 weg te geven aan 25 zoetekoeken. Dat werd beantwoord door maar liefst 1744 lezers. Deze bijtjes mogen hun pakket binnenkort afhalen of krijgen het thuis gestuurd: Barbara Neutens uit Brugge, Nancy Tournoy uit Oedelem, Isabelle Mouton uit St-Kruis, Martin Van Belle uit Sint-Joris Beernem, Anne-Mie Deweerdt uit 8200 Brugge, Sylvie Decker uit Duinbergen, Familie Roberts uit Brugge, Dorien De Groote uit Knokke-Heist, Paul Clicteur uit Jabbeke, Dehaese Vicky uit Veurne, Romy Delvaux uit Oudenburg, Els Goudeseune uit Beselare, Rita Calie uit Lombardsijde, Vanessa Draelants uit Zichem, Greet Seys uit Lendelede, Nikie Vanleke uit Koksijde, Noortje Haes uit Mespelare, Christophe d’hondt uit Lombardsijde, Lodewijk Naessens uit Ieper en Machteld Rodrigues uit Roeselare.

 

 

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.