Home > Weekendwedstrijd. Winnaars pakket Insurgent 100% natuurlijke cold drip koffie geïnfuseerd met gember en sinaasappel

Weekendwedstrijd. Winnaars pakket Insurgent 100% natuurlijke cold drip koffie geïnfuseerd met gember en sinaasappel

Geschreven op 28 december 2021 om 14:36 door Mario De Wilde
Bijna een jaar geleden maakten we tijdens een weekendwedstrijd in februari kennis met de Insurgent Cold Drip, een 100% natuurlijke, energie en focus-boost én perfecte premium coffee mixer. Waarom werd Insurgent Cold Drip in het leven geroepen? Omdat de bedenkers vinden dat het beter moet en omdat ze bewijzen dat het beter kan in zowel de energy drink- als koude koffie-, als mocktail markt. Intussen hebben de flesjes al gretig hun weg gevonden naar duurzame consumenten.

Cold Drip Coffee is koud geproduceerde koffie. Water druppelt 18u lang op grof gemalen koffiebonen, om dan verzadigd te raken en een heerlijke cold drip te worden. Door dit proces, en de afwezigheid van hitte, is het zuurte- en bittergehalte veel lager bij cold drip dan bij afkoelde koffies en de smaak veel intenser en veel puurder. Hierdoor is cold drip coffee dé ideale koffie voor koude consumptie. Daarnaast betekent lager in zuurte- en bittergehalte ook dat Insurgent véél zachter is voor maag- en darmen. Insurgent bevat 107 mg cafeïne per flesje en is daarom veel geschikter voor een focus en energie-boost dan de bekende energie drinks. Daarnaast bevat Insurgent géén artificiële ingrediënten of toegevoegde suikers/taurine/melk/e-nummers/… : Insurgent is 100% natuurlijk, en daarom gezonder dan de huidige energie drinks én ijs”koffies” die men in de supermarkt vindt. Insurgent is ook de ideale partner voor mocktails en cocktais : probeer Insurgent met Ginger Ale of Tonic voor een verfrissende mocktail.

We zijn op de raaklijn van 2021 naar 2022 en daar kondigt zich nog een primeur aan. Naast de standaard Black Brazil variant, hebben de bedenkers net hun eerste innovatie gelanceerd : Ginger Orange Infused : een 100% natuurlijke cold drip koffie, geïnfuseerd met gember en sinaasappel. Gember in mocktails… Overal te vinden en heel populair, maar beseffen we hoeveel suiker er in zit? Welnu, met deze Ginger Orange Infused ook hier weer geen e-nummers, of andere artificiële ingrediënten, net zoals ie er ook niet waren bij de Insurgent Cold Drip.

Wat kan je verwachten qua smaak? Insurgent Orange Ginger komt zoet binnen door de pure koffiesmaak in combinatie 100% natuurlijk appelconcentraat. Nadien proef je het fruitige van de sinaasappel die overgaat naar een subtiele gembertoets. Zalig als dorstlesser, zalig als energiebooster. Was Black Brazil misschien iets te ‘zwart’ voor jou? Dan is Orange Ginger zéker iets voor jou.
Alle info op www.insurgent.be

Weekendwedstrijd.
We hadden een kast vol pakketjes van zes flesjes weg te geven van dit bijzonder drankje. West-Vlaanderen was wel heel nieuwsgierig en wilde, met 1091 antwoorden, kennismaken met de Ginger Orange Infused. Volgende winnaars (initialen gezien de strenge privacywet) hun pakketje verwachten: A.D. uit Aalbeke, J.R. uit Rekkem, J.F. uit Berchem, F.D. uit Kuurne, F.V.L. uit Houthulst, M.V. uit Zwevegem, G.C. uit Aalter, D.D.B. uit Schoten, H.A. uit Harelbeke, K.V.D.B. uit Pellenberg, A.D. uit Izegem, D.C. uit Kortrijk, C.T uit Evergem, M.V.H uit Hertsberge, A.P. uit Mortsel, R.D. uit Oudenburg, L.V.D.C uit Izegem, N.D.C. uit Moerkerke, N.F. uit Meulebeke, F. C uit Loppem en Y.V.H. uit Mechelen

Wie Het Nieuws van West-Vlaanderen op facebook en instagram volgt, maakt veel kans en ontvangt bovendien als snelste alle nieuwtjes. Komende vrijdag geen weekendwedstrijd maar een week later pikken we voor een gans jaar weer de draad op. Fijne feestdagen nog.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.