Home > Weekendwedstrijd: winnaars isothermische sportfles van Hydro Flask (t.w.v. € 44.95 tot € 36.85)

Weekendwedstrijd: winnaars isothermische sportfles van Hydro Flask (t.w.v. € 44.95 tot € 36.85)

Geschreven op 27 september 2023 om 09:17 door Mario De Wilde
Hoe begin jij je dag meestal? Geef je de voorkeur aan een intense fysieke activiteit zoals hardlopen, fietsen of een sessie in de fitnesszaal op zoek naar adrenaline, of begin je liever rustig thuis of achter je bureau en ga je ’s ochtends in je eigen tempo verder voor een meer ontspannen sfeer? Voor deze heel bijzondere weekendwedstrijden zochten we het graag voor je uit. Met dank aan de Amerikaanse wondertjes van Hydro Flask….

WORK OUT, DRINK IN

De isothermische sportfles met brede mond is klaar voor gebruik. Door het innovatieve ontwerp van de sportdop en het ventiel stroomt de vloeistof gemakkelijk en hoef je niet in de fles te knijpen. Bovendien maakt het sportieve ontwerp geen rammelende geluiden en past het perfect in de meeste fietsfleshouders. De dubbelwandige vacuümisolatie TempShield®️ houdt bovendien drankjes tot 24 uur koud en tot 12 uur warm. Nog meer troeven:
-De Sport Cap is perfect lekvrij in gesloten toestand.
-Gemaakt van professioneel 18/8 roestvrij staal voor duurzaamheid, zuiverheid van smaak en afwezigheid van smaakoverdracht.
-De brede opening is compatibel met ijsblokjes.
-De Soft Touch basis is zowel stil, zonder geluidsemissie, en aangenaam om aan te raken.
Richtprijs: 44,95€

 

MAAK JE OCHTEND AANGENAAM

 

De geïsoleerde koffiepers is perfect om zachtjes wakker te worden. Dankzij de TempShield® isolatie blijft je koffie urenlang op de ideale temperatuur, zodat je je ochtend op je eigen tempo kunt beginnen. Het gaasfilter vangt fijne deeltjes op en dankzij het deksel met druksluiting kun je gemakkelijk in elke richting schenken.

-Dubbelwandige vacuümisolatie van TempShield®️ houdt de temperatuur urenlang op peil.
-Gemaakt van professioneel 18/8 roestvrij staal voor een lange levensduur, een zuivere smaak en geen aroma’s door te geven.
-Gebruiksvriendelijk, niet-richtingsgebonden persdeksel.
-Ergonomisch zacht handvat voor comfortabel, precies vasthouden en inschenken.
Richtprijs: 69,95€

TEA FOR TWO…

En voor degenen die liever thee drinken… De Goji infuser is ontworpen om perfect in alle Hydro Flask bekers en tumblers te passen, evenals in de meeste gekoelde mokken, zodat je naar hartenlust thee kunt zetten en ervan kunt genieten. Met een capaciteit van 16 oz voor thee biedt het optimaal ruimte voor het uitzetten van theeblaadjes, terwijl de gegraveerde openingen de fijne blaadjes op hun plaats houden. Deze infuser is gemaakt van professioneel 18/8 roestvrij staal voor een lange levensduur, pure smaak en geen smaakvervuiling, en heeft ook een siliconen deksel met dubbele functie. Dit deksel houdt de warmte vast tijdens het zetten en kan ook worden gebruikt als lekbakje. Richtprijs: 19,95€

Winnaars

Bijna 1800 lezers kropen in de spreekwoordelijke pen om het juiste antwoord te mailen. Zij die begin volgende week hun isothermische sportfles van Hydro Flask mogen verwachten zijn: Herbert Delaere uit Zeebrugge, Yves Desplancke uit Zedelgem, Hilaire Vantomme uit Ieper, Alice Vandenbulcke uit Nieuwpoort, Frederic Plaisier uit Loppem, Johan De Laet uit Middelkerke, Vincent Rodriues uit Berchem, Natacha Desender uit Oostende, Familie De Coster uit Brugge  en Jobke Couvreur uit De Panne.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.