Home > Weekendwedstrijd. Winnaars Interactieve Video Microscoop VTech t.w.v. € 95

Weekendwedstrijd. Winnaars Interactieve Video Microscoop VTech t.w.v. € 95

Geschreven op 9 november 2022 om 15:26 door Mario De Wilde
Nog een maandje scheidt ons van Sinterklaas en dus begint het te kriebelen in menige kinderkamer. Wij hebben alvast twee prachtexemplaren als tip of gewoon om te winnen. Leuk bovendien voor kleine én grote professoren. Welnu, dan halen we het Speelgoed van het Jaar in Nederland, ‘Mijn Interactieve Video Microscoop’ uit de koker van VTech. Deze slimme microscoop valt in de smaak bij wijsneuzen van 7 tot 99. Logisch, want turen naar de grootste geheimen van het aardse leven was nog nooit zo indrukwekkend. Het moet gek lopen wil deze leerzame gadget niet de hit van het jaar worden.

Mijn Interactieve Video Microscoop is een serieuze microscoop. Dankzij het volwassen kleurenscherm dat tot wel 200 vergroot opent zich een kleurrijke, kleine wereld vol geheimen. Een wereld van planten, dieren, insecten, huid, haar, bacteriën en zelfs virussen. Ineens zit je er met je neus bovenop, verbaas je je over vormen, kleuren, aantallen en nog veel meer.

De negen bijgeleverde dubbelzijdige Smart Slides herbergen een schat aan informatie en weetjes en zijn goed voor meer dan 240 informatieve video’s en afbeeldingen. Zodra zo’n slide onder de lens van de microscoop wordt geschoven zie je de afbeeldingen live en starten informatieve video’s die door de BBC zijn gemaakt en speciaal voor ons werden vertaald. Leuk is dat je ook eigen voorwerpen onder de lens kunt leggen (er zijn twee lege Smart Slides inclusief). Iets dat je vindt in het bos, de tuin of op het strand misschien? Je kunt er zelf foto’s van maken en deze opslaan, wel honderd. Ben je fanatiek en stapelt het materiaal zich op, dan is het geheugen makkelijk uit te breiden met een microSD-kaart.

Onderzoek is serious business, maar niet het enige waar Mijn Interactieve Video Microscoop zich voor leent. Leerzame spelletjes speel je er net zo goed mee. Wat te denken van een quiz, leerzame weetjes of het spel waarbij cellen het opnemen tegen virussen? Of waar je schimmel verwijdert en cellen geneest? Het kan bijna niet anders… hier wordt de basis gelegd van toekomstige knappe koppen die de wereld gaan redden!

Advies verkoopprijs: VTech Mijn Interactieve Video Microscoop € 95,00. Alle info op www.vtechnl.com

Voor het eerst meer dan 2000 inzendingen voor deze bijzondere prijs en bij Vtech in Nederland was het dus puzzelen. Zij die zich de twee gelukkigen mogen noemen zijn Dirk Moerman uit Beernem en Hubert Decoodt uit Knokke-Heist. Zij kregen eerdaags een mail hoe ze hun prijs het liefst ontvangen. Overmorgen vrijdag een muzikale weekendwedstrijd….

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.