Home > Weekendwedstrijd. Winnaars Guylian-chocoladepakket voor Valentijn t.w.v € 28

Weekendwedstrijd. Winnaars Guylian-chocoladepakket voor Valentijn t.w.v € 28

Geschreven op 7 februari 2023 om 15:53 door Mario De Wilde
Op 14 februari vieren we de dag van de liefde. En dus kan Het Nieuws van West-Vlaanderen natuurlijk niet achterblijven. Twee weken lang wentelt onze weekendwedstrijd zich in Cupido, Eros en hartjes. En mocht je het nog niet weten: liefde gaat door de maag en liefde op het eerste gezicht doe je best met Guylian’s duurzame Valentijnsgeschenken. Inderdaad, wie aan Valentijn denkt, denkt aan hartjes, bloemen en chocolade. Met de geschenkdozen van Belgische chocolademerk Guylian verras je dit jaar je partner, vrienden of jezelf met (h)eerlijke chocolade. Dat de verpakking waar het in komt ook nog eens liefde ademt, is helemaal mooi meegenomen.

Guy Foubert, geboren in 1938 in Sint-Niklaas, was een gepassioneerde Belgische chocolatier. Wanneer Guy en zijn verloofde Liliane terugkeren na een ontspannende vakantie aan de Belgische kust, kwamen ze op het idee om een souvenir in chocolade te maken. Hier begint het verhaal van Guylian’s iconische chocolade zeevruchten. Liliane ontwerpt zorgvuldig de 11 unieke vormen en de marbrering in witte, melk en donkere chocolade van de zeevruchten, terwijl Guy zich volledig toelegt op de hazelnootpraliné vulling, die vandaag deel uitmaakt van het DNA van het merk. Wanneer Guy in 1958 met Liliane trouwt, vereeuwigen ze hun liefde en passie voor chocolade door hun voornamen samen te voegen tot Guylian; een nieuw chocolademerk is geboren.

Duurzaamheid: mooi meegenomen….

De verpakkingen van Guylian, het geliefde chocolademerk wereldberoemd om haar iconische zeevruchten, werden recent in een nieuw jasje gestoken. Kenmerkend is de blauwgroene kleur die verwijst naar de Noordzee – waar de oprichters in 1958 hun inspiratie op deden voor chocolade zeevruchten. Bovendien zijn alle Guylian verpakkingen sinds september 2022 100% recycleerbaar.
Ook aan het recept werd gesleuteld. Deze vernieuwde versie bevat artisanaal geroosterde hazelnoten, en focust op een intense smaakbeleving. Dé grote wijziging is dat het chocolademerk sinds juni 2022 enkel nog gebruikt maakt van 100% fairtrade cacao.
Guylian zoekt tevens naar manieren om het gebruik van papier en plastic verder te verminderen. Sinds begin dit jaar is de productiesite in Sint-Niklaas bovendien volledig klimaatneutraal, wat betekent dat de CO2-uitstoot tot het laagst mogelijke niveau is teruggebracht en alle andere emissies worden gecompenseerd. Tot slot wordt er sinds 2018 geen palmolie en soja meer gebruikt in het productieproces om ontbossing tegen te gaan.

Cadeautip voor mensen met een groot hart.

Guylian’s Love Praliné Hearts — 105 gr

Deze hartvormige chocolaatjes werden gemaakt met veel liefde, fairtrade cacao, 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn palmolie- en sojavrij. Binnenin vind je de bekende artisanale hazelnoot praliné die wegsmelt op je tong. En hoe romantisch is de hartvormige (volledig recycleerbare) verpakking? € 5,49 (adviesverkoopprijs) – Verkrijgbaar bij Carrefour en Delhaize vanaf februari.

Voor iedereen die wel wat liefde kan gebruiken:

Guylian’s originele zeevruchten in een Valentijns jasje — 250 gr

Deze recycleerbare geschenkverpakking met rode Valentijn sleeve bevat 22 originele zeevruchten gemaakt met fairtrade cacao, 100% ingrediënten van natuurlijke oorsprong en zijn palmolie- en sojavrij. Genoeg om te delen met geliefden! € 7,49 (adviesverkoopprijs) – Verkrijgbaar bij Carrefour, Delhaize, Cora, Spar en Alvo vanaf februari.

Winnaars Guylian-pakket

Wij hadden maar liefst 20 pakketten ter waarde van ongeveer € 28 weg te geven aan 20 zoetebekkende geliefden. Voor de tweede week op rij werd de kaap van 2000 (inzendingen (2123) overschreden. Zij die zich tot gelukkigen behoren, krijgen ofwel hun pakket deze of begin volgende week thuis opgestuurd of kunnen het vanaf vrijdag afhalen: Hendrikus Caryn in 8880 S-E-Winkel, Freddy Degrauwe in 8970 Poperinge, Denolf Henk in 8210 Zedelgem, Vandenberghe Sarah in Klerken, Stephane Ryckebosch in 8902 Voormezele, Bekaert Martine in 8520 Kuurne, Michèle Soens in 8630 Veurne, Rita Calie in  8434 Lombardsijde, Bart Sessier in 8470 Gistel, Egon Clybouw in 8400 Oostende, Ed Bohyn in 8000 Brugge, Joris Fahmi in 8730 Oedelem, Caroline Verleye in 8200 Sint-Michiels, Freddy van Rie in 8380 Dudzele Geert De Geeter in 8755 Ruiselede, Evelien David in 8300 Westkapelle, Alex Rotsaert in 8000 Brugge, Francis Debeuf in Roeselare, Romeo Van Geertruyde in Ieper, Gerben Verkerk in Sluis (NL), Marnix De Saedeleire in Knokke-Heist en Adam Herseele uit Middelkerke. Komende vrijdag wacht er opnieuw een ‘vurige’ en ‘liefdevolle’ Valentijnwedstrijd.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.