Home > Weekendwedstrijd. Winnaars gezond chocoladepakket van SWEET-SWITCH® t.w.v. € 25

Weekendwedstrijd. Winnaars gezond chocoladepakket van SWEET-SWITCH® t.w.v. € 25

Geschreven op 6 september 2023 om 10:59 door Mario De Wilde
Oh chocolade, zo lief en gezond! Welnu, zoals elke chocoholic hadden ze bij SWEET-SWITCH® in Torhout een droom: een heerlijk stukje chocolade eten wetende dat het gezond is! Dus, raad eens? SWEET-SWITCH® maakt deze droom van gezonde verwennerij waar. Het assortiment suikervrije gezonde zoetwaren is gezoet met Stevia of andere zoetstoffen. Sommige producten bevatten de wettelijke vermelding suiker verminderd als ze natuurlijk voorkomende suikers bevatten. Naast dat ze suikervrij of suikerarm zijn, zijn de meeste producten glutenvrij, palmolievrij, keto-vriendelijk en rijk aan vezels en smaak. Bovendien zijn ze netjes verpakt in een kleurrijk en aantrekkelijk design. Het beste van twee werelden, zeg maar….

Sinds kort is ook de 90% Extra Donkere Chocolade aan het gamma toegevoegd. “De toevoeging van de 90% Extra Donkere Chocolade is een nieuw hoogtepunt voor het suikervrij genot”, aldus Sven Algoet, de oprichter en CEO van SWEET-SWITCH®, “We presenteren het dan ook met trots aan de wereld. We begrijpen dat veel mensen dagelijks bezig zijn met gezonde en evenwichtige levensstijl zonder te moeten inboeten aan genot, en deze chocolade is ons antwoord aan die behoefte.”

Nu al een gratis kennismaking met deze code

De 90% Extra Donkere Chocolade is niet alleen suikervrij maar heeft ook een cacaogehalte van 90%, daarmee biedt deze nieuwe toevoeging aan het assortiment een dieper en complexer smaakprofiel dat de ware diepte van pure cacao onthult. De chocolade is vrij van suikers en gluten, vegan en bevat bovendien ook geen palmolie. De chocolade is geschikt voor diabetici en personen die een KETO-dieet volgen. De 90% Extra Donkere Chocolade van SWEET-SWITCH® is nu beschikbaar voor aankoop op www.sweet-switch.com. Om de groei van het assortiment te vieren, trakteert SWEET-SWITCH® iedereen die via www.sweet-switch.com een order plaatst op een gratis reep 90% Extra Donkere Chocolade! Voer eenvoudigweg de 90% Extra Donkere Belgische chocolade toe aan uw winkelmandje en voer bij het afrekenen de promocode ‘ILOVECHOCOLATE’ in.

De oprichter spreekt

CEO, eigenaar en oprichter Sven Algoet: “Het SWEET-SWITCH® verhaal, is er een van wonderen. Wij zijn ’s werelds toonaangevende suikervrije en suikerarme bedrijf. We creëren magie in suikervrije chocolade, snoep, graanrepen, koekjes en spreads voor elk moment van consumptie. Onze kernactiviteit is om uw behoeften aan gezondere zoete kleine genoegens te begrijpen en ernaar te luisteren. Het is onze gemeenschappelijke overtuiging dat we suiker moeten schrappen voor een beter leven. Daarom bieden wij innovatieve, smakelijke & gezonde chocolade & zoetwaren, passend bij uw levensstijlkeuze. Dit gezegd hebbende, als je hier op zoek bent naar het beste assortiment KETO-vriendelijke producten, weet dan dat we je hebben gedekt.”

“We runnen ons bedrijf met hetzelfde ethos dat we in ons leven waarderen. Het is dus vanzelfsprekend dat we voor onze planeet zorgen. Enkele eenvoudige gebaren die we hebben gedaan, is ons hoofdkantoor energieneutraal maken, draaiend op zonne-energie. In ons koekjesassortiment hebben we ons plasticverbruik met meer dan 70% verminderd door de stijve harde bak te elimineren en te vervangen door dunne folie om elk koekje één keer te verpakken. Leuke bijkomstigheid is dat dit de houdbaarheid van elk koekje verlengt. Zo stuurde ons morele kompas ons naar een productvoordeel. Een duidelijke win-win in ieders taal! Het hele SWEET-SWITCH-assortiment® is ook vrij van palmolie, wat een positieve impact heeft op het ecosysteem van de hele planeet. Geniet van de suikervrije reis & welkom in de wondere wereld van SWEET-SWITCH®!”

Weekendwedstrijd

Wij hadden 15 pakketen boordevol lekkers twv € 25 weg te geven. Elke doos bevat volgende producten: 90% Extra Dark Chocolate, Milk & Hazelnut Chocolate, Confetti, Almonds & Chocolate, Fruit Fiesta, Marshmallow Twist Mix, Super Smiles en Lollipops. Goed voor 2293 juiste inzendingen (een 70-tal kwamen te laat binnen) en de 15 gelukkigen deze week zijn: Hélène De Nil uit Brugge, Sofie Standaert uit Assebroek, Danny Vanthournout uit Brugge, Sandra Schiettecatte uit Hertsberge, Lara Smis uit Brugge, Regina van den Eijnden uit Blankenberge, Francis Opsomer uit Knokke-Heist, Gaël De Groote uit Gent, Sofie Goudeseune uit Oostende, Wannes De Roeck uit Roeselare, Christine Strobbe uit Izegem, Anne-Marie Vanneste uit Wevelgem, Nando Vanden Abeele uit Veurne, Alice Ostyn uit Heule en Sabien Bouckhuyt uit Wielsbeke. Zij krijgen einde deze weke meer info omtrent hun gewonnen pakket. Dat wordt smullen….

 

2 reacties

Christine Strobbe
Geschreven op 2023-09-06 17:27:13
Daar ben ik zeer blij mee! Ook proficiat aan de andere winnaars!
Mario Lamote
Geschreven op 2023-09-06 17:16:25
Proficiat en smakelijk aan iedereen

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.