Home > Weekendwedstrijd: winnaars fantastische scheurkalender van FC De Kampioenen twv € 18

Weekendwedstrijd: winnaars fantastische scheurkalender van FC De Kampioenen twv € 18

Geschreven op 3 oktober 2023 om 09:30 door Mario De Wilde
Afgelopen zondag (met 24 graden…) wees de kalender 1 oktober 2023 of precies drie maanden vooraleer we 2024 induiken. Maar geen nood, ook in het schrikkeljaar 2024 zal je elke dag plezier kunnen beleven met een raadsel, spelletje of mop van je favoriete Kampioenen. Lach elke dag met de fratsen van Markske en de gekke uitspraken van Carmen, los de spelletjes op met Boma en help Doortje om de zoekopdrachten tot een goed einde te brengen. En … vergeet niet te schaterlachen met de vele grappige stripmopjes. Zo wordt 2024 met de scheurkalender van FC De Kampioenen (Hec Leemans, uitgegeven bij Standaard Uitgeverij) weer ongelooflijk plezant! 656 bladzijden voor 366 dagen, want nogmaals, 2024 is een schrikkeljaar.

Winnaars

Meer dan 2000 lezers waagden zich aan een kans. En of F.C. De Kampioenen nog leven in Vlaanderen… Deze 15 winnaars hadden het geluk aan hun zijde en wonnen deze nu al iconische scheurkalender voor 2024: Aurélie Flokman uit Sint-Michiels, Wannes De Roeck uit Roeselare, Monique Garsbeke uit Ledegem, Caro De Poorter uit Denderleeuw, K. Van der Vurst uit Berlare, Bart Verlet uit Moorslede, Linda Vandecasteele uit Izegem, Regina van den Eijnden uit Blankenberge, Ronny Maenhoudt uit Oostrozebeke, Camille De Gryse uit Oostende, Paulette Defruyt uit Brugge, Annette Verraes uit De Haan, Familie Steenhaut uit Damme, Frederic Laureyns uit Knokke-Heist en Nadine Vaerewijck uit Staden.

2 reacties

Devon Degroote
Geschreven op 2023-10-06 12:03:29
Tanja, miserie miserie!
Casier tanja
Geschreven op 2023-10-06 11:01:40
Graag maakte ik kans op de scheurkalender vermits ik met mijn zeven zieke kindjes zit en geen geld heb om een scheurkalender te kopen.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.