Home > Weekendwedstrijd. Winnaars duoticket ‘Jan Van Dyke & Friends’ (€ 92) in Witte Paard Blankenberge

Weekendwedstrijd. Winnaars duoticket ‘Jan Van Dyke & Friends’ (€ 92) in Witte Paard Blankenberge

Geschreven op 2 augustus 2023 om 06:06 door Mario De Wilde

Jan Van Dyke is terug en belooft het publiek een hilarische en onvergetelijke namiddag. Vorige vrijdag was er in het Witte Paard de grote première en ik kan jullie nu al verklappen: het is de perfecte ontspanningskuur om alle zorgen te vergeten! Samen met zijn vrienden Patrick Onzia, Sasha Rosen, Celien Hermans, Goele De Raedt en Franky Boy trekt hij naar de Belgische Kust. Gewoon op vakantie in eigen land. De rijke geschiedenis en de eindeloze mogelijkheden van de Noordzee verdienen volgens reisleider Van Dyke dan ook terecht wat meer aandacht. De zee, het strand, de zon, de regen, een camping en zelfs een oorlogsmuseum. Hij zal bewijzen dat onze kust alles in huis heeft voor een zorgeloze tijd.

Tijdens deze met muziek en humor overgoten show passeert een bont gezelschap aan typetjes en figuren opnieuw de revue in Het Witte Paard Theater. Samen ontdekken ze de zee aan mogelijkheden van de Belgische kust en belanden ze in dolkomische situaties. ‘Van Dyke & Friends’, een feelgood show vol hits, sketches, humor en vrolijke figuren. De perfecte ontspanningskuur om alle zorgen te vergeten. Deze productie wordt geproduceerd met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid via Flanders Tax Shelter.

Foto’s Kelly V.D.V.

 

Van 20 juli tot en met 9 september 2023, ’s namiddags op donderdag, vrijdag en zaterdag om 14 uur. Je kan ook één en ander koppelen met een lekker etentje of heerlijk overnachten in een van de hotels van het Witte Paard in Blankenberge. 

Alle info op https://wpevents.be/shows/vandyke-friends

Winnaars duoticket ‘Jan Van Dyke & Friends’

Een weekendwedstrijd goed voor bijna 2000 inzendingen en zij die als gelukkigen uit de trommel kwamen zijn Marc Vervenne uit Ardooie, Noëlla Cardoen uit Ninove, Christine Huyghe uit Ledegem, Pieterjan Labath uit De Haan en Barbara Bartorelli uit Middelkerke.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.