Home > Weekendwedstrijd. Winnaars duoticket (€ 29) Zandsculpturenfestival Middelkerke

Weekendwedstrijd. Winnaars duoticket (€ 29) Zandsculpturenfestival Middelkerke

Geschreven op 5 juli 2023 om 06:09 door Mario De Wilde
Niets is leuker dan met het hele gezin er op uit te trekken naar het Zandsculpturenfestival van Middelkerke. En dat is dit jaar fabelachtiger dan ooit! Afgelopen zaterdag opende het aan het strand ter hoogte van Arthur De Greefplein en wij strooiden intussen al met 15 duotickets. 2114 lezers waagden alvast hun kans. Met veel plezier kondigen we de nieuwe editie aan die helemaal in het teken staat van sprookjes.

Elk jaar wil het Zandsculpturenfestival Middelkerke het publiek blijven boeien, niet enkel met toffe, tijdloze onderwerpen, maar ook met nieuwe, verrassende elementen die het evenement fris en actueel houden. Enkel op die manier kan het festival het grootste kustevenement blijven. Voor de editie 2023 duiken we samen de wondere wereld van sprookjes in. Het wordt een ware belevenis voor jong en oud met uiteraard de allerbekendste sprookjes, maar ook enkele parels die je misschien vergeten bent.

Meer beleving dan ooit
Bezoekers betreden het festival letterlijk via de grote poort, waarna heel veel sprookjesfiguren hen opwachten. Meer dan twintig sprookjes en personages verrijzen uit het zand: de Gelaarsde Kat, de Kleine Zeemeermin, Klein Duimpje, Sneeuwwitje, een grote vuurspuwende draak en nog veel meer! Het wordt een heuse sprookjeswereld die ook bevolkt zal worden door echte tovenaars, prinsen en prinsessen.

Welkom in het zandtheater!
In samenwerking met theaterproductiehuis De Proefkonijnen komt de sprookjeswereld ook écht tot leven. Het gezelschap is gespecialiseerd in theater dat je helemaal onderdompelt in unieke verhalen. Op mysterieuze wijze is een aantal sprookjesfiguren vast komen te zitten in het sprookjesboek. Aan de kinderen om dit mysterie te ontrafelen en de toverspreuk te vinden die de sprookjesfiguren kan bevrijden. De beleving begint zodra de bezoekers het terrein betreden. Daar kunnen de kinderen aanwijzingen vinden die verwerkt zitten in de zandsculpturen, maar ook bij de acteurs die ertussen rondlopen.

Op de theatervoorstelling die dagelijks meerdere keren te zien is, kunnen de jonge speurneuzen al die aanwijzingen bij elkaar brengen om de sprookjesfiguren te bevrijden, zodat ze allemaal nog een lang en gelukkig kunnen leven. En dan is het nog niet gedaan! We denken extra aan jullie kleine tovenaars en prinsessen, met extra ruimte om te stoeien en te spelen. Een springkasteel, een zandbak, leuke speeltuigen en nog veel meer, maken je gezinsdagje uit naar Middelkerke compleet.  En het beste nieuws: al die nieuwigheden zijn gewoon inbegrepen in de ticketprijs.

Een grote aanwinst voor inwoners en handelaars
“Het Zandsculpturenfestival heeft zijn plaats verdiend op de evenementenkalender van
Middelkerke en van de Vlaamse kust. Nu gaan de organisatoren nog een stap verder en wordt het nog meer een beleving. Sprookjes zijn van alle tijden en boeien zowel jong als oud, zeker als je de knipogen van de ontwerpers zult weten te ontdekken. Ook de locatie aan het Arthur De Greefplein is een voltreffer, zowel voor de bezoekers als voor de handelaars in de buurt. We zijn er alvast klaar voor om opnieuw meer dan 100.000 bezoekers te verwelkomen en hen een topdag in Middelkerke te laten beleven. En last but not least, voor onze eigen inwoners blijft het Zandsculpturenfestival een ‘must see’. Daarom verkopen we opnieuw voordeeltickets voor onze eigen inwoners en tweedeverblijvers. Die zullen enkel te koop zijn aan onze toeristische balies,” vertelt burgemeester Jean-Marie Dedecker.

Praktisch
Het Zandsculpturenfestival Middelkerke vindt plaats van 1 juli tot en met 10 september.
Info en tickets zijn op www.zandsculpturenfestival.com.

Winnaars duoticket

Zoals steeds konden we ook deze keer 15 duotickets weggeven. En maar liefst 2114 lezers waagden deze week hiervoor hun kans. Zij die bij de 15 gelukkigen zijn en eerdaags hun digitale tickets in de mailbox mogen verwachten zijn: Wendy Vangeenberghe uit Moorslede, Delphine Joye uit Westende, Cedric L’écluse uit Oostakker, Carla De Sager uit Nieuwpoort, Christine Strobbe uit Izegem, Evy Costermans, Gie Lambrechts uit Oostende, Evelien Opsomer uit Kooigem, Wannes De Roeck uit Roeselare, Dorien De Weerdt uit Nieuwpoort, Carla Brewee uit Denderleeuw, Laetitia Scholart, Mario Lamote uit Roeselare, Barbara Bartorelli uit Middelkerke en Serge Verkinderen uit Brugge. Volgende vrijdag mag je alweer een straffe weekendwedstrijd verwachten.

2 reacties

Delphine
Geschreven op 2023-07-05 09:41:39
Zeer blij mee en het is dan nog zeer dichtbij ons!
Mario Lamote
Geschreven op 2023-07-05 08:47:58
Bedankt voor de tickets en proficiat aan al de andere winnaars

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.