Home > Weekendwedstrijd: winnaars duo-ticket (€ 108) Winter Wonderland in ’t Witte Paard

Weekendwedstrijd: winnaars duo-ticket (€ 108) Winter Wonderland in ’t Witte Paard

Geschreven op 8 november 2023 om 06:14 door Mario De Wilde
Nadat Het Witte Paard in Blankenberge deze zomer voor het eerst drie zomerproducties programmeerde, maakt het zich nu op voor een drukke winter. Niet alleen is er WP The Dinnershow, maar voor het eerst in haar geschiedenis pakt Het Witte Paard ook uit met een heuse winterrevue: Winter Wonderland. Dat wordt nu al uitkijken naar een fantastische en romantische totaalshow boordevol romantiek, humor, muziek en dans.

Winter Wonderland
Winter Wonderland is de perfecte remedie tegen een winterdip: een show vol glitter, glamour, humor, muziek en dans! Revuelegende Jacky Lafon is gastvrouw van de avond. Jacky krijgt het gezelschap van Maarten Cox (die o.m. ook schitterde in onze zomershow It’s My Life), Anke Goergen (MNM-presentatrice), Lissa Lewis (genomineerd voor Zomerhit 2023) en Jan Wuytens (zowat de beste tenorstem van het land).

Winter Wonderland wordt een mix tussen nostalgische en hedendaagse muziek, indrukwekkende
internationale acts en de nodige portie humor. Natuurlijk kunnen ook de Vegas Showgirls niet
ontbreken, dit keer in een winters jasje. Ontvlucht de kortste en koudste dagen van het jaar en blik met de castleden terug en vooruit op het leven. Reis mee naar Winter Wonderland en kom terecht in een fenomenale fabelachtige wereld vol verbazing en verwondering.

Winter Wonderland loopt van 30 november tot 21 januari in Het Witte Paard in Blankenberge.
Prijs: € 54 (rang 1) – € 44 (rang 2) – € 34 (rang 3)
Speeldata, tickets & info: www.witte-paard.be

WP The Dinnershow najaar 23
WP The Dinnershow is een spectaculaire show, vol muziek, dans en internationale acts, terwijl men aan tafel kan genieten van een culinair 3-gangen menu. Het sluit aan bij een succesformule die in Duitsland en Frankrijk een stuk ruimer verspreid is. Deze show werd in het najaar van 2022 gelanceerd, verlengd in het voorjaar van 2023 en dit najaar verlengen we deze show voor de 2de – en laatste – maal wegens succes. Maarten Cox, Anke Goergen, Omri Alpha, een internationale act en de Vegas Showgirls staan garant voor een kleine 4 uur topentertainment.

Videospeler

00:00
00:30
Op 24 december en 31 december zijn er aangepaste edities van deze dinnershows gepland.

Showdata: 3, 4, 17 & 18 november 2023 – 24 & 31 december 2023
Prijs: € 94, incl diner, excl dranken
Kersteditie: € 109, incl diner, excl dranken
Oudejaar: € 179; incl diner, excl dranken
Tickets & info: www.witte-paard.be

Winnaars ‘win je duo-ticket t.w.v. € 108’

De horde van 2000 juiste inzendingen (2204) werd probleemloos genomen en volgende 10 gelukkigen krijgen nog deze week een mail hoe ze best hun gratis tickets kunnen reserveren.  De Graeve Kurt uit Roeselare, Gervin Vanhee uit Izegem, Kathleen Martens uit Sint-Andries, Roos Huys uit Sint-Kruis, Caroline Coene uit Koekelare, Bea Riems uit Roeselare, Inge Moons uit Kortrijk, Joost Vandenbroucke uit Wevelgem, Andy Verdenne uit Oostende en Yves Cortebeeck uit Berlare.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.