Home > Weekendwedstrijd: winnaars duo-ticket concert van Niels Destadsbader op 21 oktober in Brugge

Weekendwedstrijd: winnaars duo-ticket concert van Niels Destadsbader op 21 oktober in Brugge

Geschreven op 12 oktober 2022 om 09:26 door Mario De Wilde
Niels Destadsbader komt op vrijdag 21 oktober voor een avondvullend concert naar het gloednieuwe BMCC in Brugge (op 50 meter van het Concertgebouw). Het is slechts een van de talrijke optredens dat het West-Vlaamse Concertsevents organiseert want ook Jo Vally (komende zondag 09/10/2022) viert zijn verjaardagsconcert in De Kleine Beer in Beernem, een ode aan Toom Hermans (komende woensdag 12 oktober) met ’24 rozen voor jou’ in  De Kleine Beer in Beernem en landt op 22 oktober de Euroschlagerparade met o.m. Christoff, Dennie Christian, Swoop, Yves Segers, Laura Lynn, Luc Steeno, Steve Tielens en Jettie Pallettie in het BMCC op het Beursplein in Brugge. Maar een dag eerder (op vrijdag 21 oktober) eerst dus nog Niels Destadsbader waar we ook vier duotickets t.w.v. € 78 voor in de aanbieding hebben.

Nee, alleen op vrijdagavond zal Destadsbader in Brugge niet zijn (nieuwe single ‘Ik Neem Er Eén’). Niels Destadsbader groeide de afgelopen jaren uit tot één van de populairste artiesten van Vlaanderen. De koning van het Sportpaleis deed ook vorig jaar de grootste zaal van het land drie keer vollopen. Met ‘De wereld draait voor jou’ haalde hij vorige zomer zijn vierde Radio 2 Zomerhit binnen op vijf jaar tijd. En ook op het tv-scherm is Niels niet weg te slaan. Met zijn zeskoppige liveband en tal van hits is Niels helemaal klaar om in Brugge te knallen!

Winnaars duo-ticket voor dit fantastisch concert.

Record: de kaap van 2000 deelnemers werd nipt maar bepaald historisch overschreden (2041). Een min of meer volle zaal dus. Zij die dus een duo-ticket gewonnen hebben, mogen zich dus echt wel ‘gelukkigen’ noemen. En dus…..tattarratta……Henk Denolf in Zedelgem, Annelies Lison uit Deerlijk, Emma Gadeyne uit Brugge en Hilde Saesen uit Nieuwpoort. Zij krijgen eerdaags per mail hun tickets in hun mailbox. Met dank aan Willy en Sofie van  Concertevents. Komende vrijdag is er opnieuw een knaller van een weekendwedstrijd waaraan iedereen gratis kan meedoen.

2 reacties

HIlde
Geschreven op 2022-10-13 19:49:45
Wat een verrassing. Heel erg bedankt voor de 2 tickets. Mijn vriendin en ik zullen met heel veel plezier volgende vrijdag een "nielske" doen.
Hilde
Geschreven op 2022-10-12 19:16:39
Super bedankt voor de tickets, waw. 2041 inzendingen en ik ben dan bij die gelukkige 4 !! Mijn vriendin en ik kijken al uit naar volgende week vrijdag. Samen een Nielske doen, top.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.