Home > Weekendwedstrijd. Win met z’n tweetjes (€ 35) de magie van een witte Kerst in Mini-Europe!

Weekendwedstrijd. Win met z’n tweetjes (€ 35) de magie van een witte Kerst in Mini-Europe!

Geschreven op 9 december 2022 om 16:44 door Mario De Wilde

Vanaf morgen zaterdag 10 december tot en met 8 januari worden bezoekers van Mini-Europe volledig ondergedompeld in de magie van Kerstmis. Bezoekers ontdekken in de miniatuurtaferelen niet alleen de poëzie van Kerstmis maar ook heel wat humor. Levensgrote decors, rendieren of een skihut in een berglandschap, staan garant voor prachtige selfies. Aan het einde van de dag worden de gevels en tuinen van het miniatuurpark verlicht en bij een fascinerend spel van licht en schaduw komen de details van de modellen extra tot hun recht. Het park is dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Op 24 en 31 december sluit het park een uur eerder om 17.00 uur.

“Je moet echt op zoek gaan naar alle details in het park”, stelt Thierry Meeùs, afgevaardigd bestuurder van Mini-Europe. “Ik raad aan om een ​​goede zoomlens mee te nemen, waarmee je de kleinste details van de kerstparades en kerstmarkten kunt vastleggen, om nog maar te zwijgen van de wintersporten die ook vol humor zitten. Heb je de kerstman gezien die zich klaarmaakt om op te stijgen vanop de landingsbaan van het vliegveld? Alleen in Mini-Europa vind je sneeuwpoppen die demonstrereren tegen de opwarming van de aarde! Onze modelbouwers en decorateurs hebben honderden uren besteed aan het maken van deze sets, maar bovenal zijn zij de eersten die er plezier aan hebben beleefd.”

Verspreid in het park en in de landen van de Europese Unie valt een grote diversiteit aan taferelen te ontdekken. Overal in het park trekken miniscènes de aandacht: een kerstkoor op de hoek van een straat, sneeuwpoppen, kinderen die een sneeuwballengevecht houden, enz…

Mini-Europe zet hiermee het succes van de evenementen verder, want na Halloween@Mini-Europe is het de tweede editie van Christmas@Mini-Europe die vanaf 10 december wordt onthuld aan parkbezoekers.

Praktische informatie

Bruparck – 1020 Brussel (Laken)
02 474 13 13 – info@minieurope.eu

Prijzen: €17,30 voor volwassenen / €12,30 voor kinderen (<12 jaar) / gratis voor kinderen (< 115cm) – groepstarieven beschikbaar (min. 20 deelnemers).

Over Mini-Europe

In hartje Brussel, aan de voet van het Atomium, ligt Mini-Europe, het enige park waar je in enkele uren door heel Europa reist. Een reis die je nergens anders zult maken. Kuier door de mooiste steden van het oude continent. De Big Ben en zijn typisch deuntje verwelkomen je in hartje Londen. Gondels en mandolines laten jou de charmes van Venetië ontdekken. Volg de Thalys van Parijs tot aan de andere uithoek van Frankrijk. Breng zelf de animaties op gang: doe de Vesuvius uitbarsten, breek de Berlijnse muur af, versla de stier in de Arena van Sevilla en nog zovele andere … In totaal vind je in Mini-Europa meer dan 350 monumenten en animaties. Mini-Europa, een must-see wanneer je in Brussel bent! www.minieurope.eu

Weekendwedstrijd

Wij hebben 15 duo-tickets twv 35 euro in onze prijzenkast klaarliggen. Wat moet je daar zoal voor doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen alvast op sociale media (facebook en instagram), ook altijd handig om als eerste de leukste nieuwtjes te lezen en te zien wanneer de volgende lezerswedstrijden er aan komen.

-Noem 10 landen die al enkele jaren een plaatsje in Mini-Europe hebben.

-Hoeveel monumenten en animaties vind je in Mini-Europe?

-In het filmpje ontdek je op een bepaald moment de Big Ben in Londen. Hoe laat is het daarop?

Mail ons je antwoorden met als titel ‘Winters Mini-Europe’ voor maandagavond 12 december om 20 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Opgelet, één deelname per gezin anders zien we je genoodzaakt om je als deelnemer uit te sluiten. Vermeld graag ook je mailadres en woonplaats, anders is de deelname ongeldig. Daags nadien al maken we de 15 winnaars bekend.

 

2 reacties

Miranda De Greef
Geschreven op 2022-12-12 11:47:04
Winters mini Europa _BELGIË, FRANKRIJK, NEDERLAND, DUITSLAND, ITALIË,ZWEDEN, FINLAND, VERENIGD KONINKRIJK, SPANJE, GRIEKENLAND _350 monumenten _1Ou21of 22u31en De BigBen op afstand 19u05 of 7u05 Bedankt voor deze kans. Miranda
Greta
Geschreven op 2022-12-10 08:16:16
Antwoorden zijn verstuurd , in het filmpje komt de Big Ben 2 x voor met een verschillend uur ..... Deze uitstap is altijd super

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.