Home > Weekendwedstrijd: win je persoonlijk Bubbles at Home-pakket

Weekendwedstrijd: win je persoonlijk Bubbles at Home-pakket

Geschreven op 18 juni 2021 om 16:54 door Mario De Wilde

Bij de heropening van de horeca na de lockdown, kwam Bubbles at Home in het nieuws dankzij een hartverwarmende actie. De West-Vlaamse onderneemster en Catherine Maes trakteerde ruim een week geleden verschillende horecazaken in het Brugse met verkwikkende zeeppompjes van haar geesteskind Bubbles at Home. Dat gebeurde met de slogan ‘where there is soap there is hope’ en de rondgang werd bijzonder gewaardeerd. Catherine sprong ook enthousiast op de kar om samen met Het Nieuws van West-Vlaanderen de weekendwedstrijd te organiseren. Maar misschien even voorstellen: Bubbles at Home is een klein, fijn, eerlijk én vegan beautymerk met drie fysieke winkels in Brugge (Wollestraat 21, 8000 Brugge), Gent en Brussel en een online shop. Op en top Belgisch dus. Een uitgebreide lijn met plantaardige glycerine zepen, bad- en verzorgingsproducten werd samengesteld met zoveel mogelijk natuurlijke ingrediënten. Stuk voor stuk klein en persoonlijk, transparant en eerlijk. Er is ook een bijzondere aandacht voor huidproblemen zoals acné, psoriasis, eczeem,…De producten zichten zich tot de ganse familie (dames, heren en kinderen). Bij elke product vind je overigens ook de ingrediëntenlijst. Bubbles at Home staat vooral bekend om het gebruik van mineralen en modder uit de Dode Zee. Deze zijn bijzonder effectief tegen allerlei huidproblemen, denk aan eczema, psoriasis, jeuk… Intussen zijn heel wat van de klanten geholpen dankzij de producten, een geweldige motivatie. De plantaardige glycerinezepen zijn hét paradepaardje van Bubbles at Home. Ze worden met de hand gegoten in een zeepatelier in Brussel.

Alle info op https://bubblesathome.be

Weekendwedstrijd

We hebben 20 persoonlijk Bubbles at Home-pakketjes in de aanbieding. Wat zijn de vragen waarvan we een voor maandagavond 21 juni om 23 uur een antwoord willen?

-Noem zes producten voor je lichaam en gezicht dat Bubbles at Home aanbiedt?

-Van waar is de oprichtster van Bubbles at Home afkomstig?

-Waarom denk je Bubbels at Home te gebruiken?

Bezorg ons alle antwoorden uitsluiten via mail op info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be

 

3 reacties

Hermine Raeymaekers
Geschreven op 2021-06-21 10:42:41
scrub, handcrème, bodymist, lichaamsboter, dagcrème, nachtcrème,oogcrème het prachtige Brugge Door de hoeveelheid ontsmettingsgel is handcrème echt wel een must.
joeri moerman
Geschreven op 2021-06-19 16:09:59
scrub, handcrème, bodymist, lichaamsboter, dagcrème, nachtcrème,oogcrème
Hullebus wilfried
Geschreven op 2021-06-18 17:29:36
oogcrème,scrub, handcrème, nachtcrème,bodymist, lichaamsboter, dagcrème,

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.