Home > Weekendwedstrijd. Win je pakketje van 9 gepersonaliseerde AVA-servetten t.w.v. € 20

Weekendwedstrijd. Win je pakketje van 9 gepersonaliseerde AVA-servetten t.w.v. € 20

Geschreven op 24 juni 2022 om 15:47 door Mario De Wilde

Heb je thuis een feestje of een gezellig etentje gepland? Dan heb je naast een lekker menu ook mooie tafeldecoratie nodig. En daarvoor ben je bij AVA aan het juiste adres! Bij AVA weten ze als geen ander dat originele details een perfect gedekte tafel net dat tikkeltje meer geven. Daarom pakt de Belgische feest-expert deze zomer uit met hét deco-item dat jouw gasten gegarandeerd zal verrassen: gepersonaliseerde servetten, bedrukt met de foto of tekst van jouw keuze.

Van foto tot quote
Een foto van je zoon of dochter, van het kersverse bruidspaar of van je allerliefste huisdier? Of ga je voor een leuke afbeelding met een grappige quote? Alles kan! In de editor maak je heel eenvoudig jouw persoonlijke servetten: foto uploaden, schikken op het servet, bestellen en klaar.

Voor jezelf of cadeau
De servetten zijn airlaid, wat wil zeggen dat ze aanvoelen alsof ze van linnen zijn, en hebben een luxueuze uitstraling. Ze worden verpakt als set van 9 servetten en worden afgeleverd in een mooi doosje met luxueuze afwerking. Mooi om centraal op de tafel te zetten, maar ook een origineel cadeautje om af te geven.

Belgisch en ecologisch
Bovendien zijn de gepersonaliseerde servetten van AVA een Belgisch én ecologisch product. Ze worden geproduceerd in de productiehal van AVA in Temse en zijn FSC gelabeld: de grondstoffen komen uit duurzaam beheerde bossen en/of van recyclage.

Verkoopinformatie
De gepersonaliseerde servetten worden verkocht als set van 9 stuks en komen in een luxueus doosje. De prijs voor één set is 20 euro. Vanaf vier sets betaal je 16 euro per set. www.ava.be

Weekendwedstrijd

We kunnen maar liefst 20 winnaars heel blij maken met een eigen setje van 9 gepersonaliseerde AVA-servetten. Wanneer ze bij de gelukkigen zijn, krijgen ze hun code opgestuurd waarmee ze het pakketje thuis opgestuurd krijgen, nadat ze de tekst en/of de code op de website hebben ingegeven. Wat moet je hiervoor doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

–Hoeveel vestigingen van AVA-papierwaren zijn er in West-Vlaanderen gevestigd en in welke steden?

-Wat zijn de kleuren van de vliegers waarmee de kinderen op het strand spelen?

-Wat zou je favoriete slogan/naam/citaat zijn die je op de servetten zou zetten?

Mail je antwoorden met als titel ‘Amai, leuk van AVA’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet, naam en adres zeker niet vergeten om geldig mee te doen (verplicht) en dat alles voor maandagavond 27 juni om 21.00 uur. Dinsdag maken we dan de winnaars bekend.

1 reactie

Robaert nancy
Geschreven op 2022-06-26 10:57:08
1 st vraag = 5 vestigingen =Brugge ,Kuurne ,Oostende ,Roeselare ,Waregem 2 de vraag = op het strand enkel geel en groen 3 de vraag = foto van ons 40 ste huwelijk verjaardag met onze namen erbij

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.