Home > Weekendwedstrijd: win je isothermische sportfles van Hydro Flask (t.w.v. € 44.95 tot € 36.85)

Weekendwedstrijd: win je isothermische sportfles van Hydro Flask (t.w.v. € 44.95 tot € 36.85)

Geschreven op 22 september 2023 om 16:00 door Mario De Wilde

Hoe begin jij je dag meestal? Geef je de voorkeur aan een intense fysieke activiteit zoals hardlopen, fietsen of een sessie in de fitnesszaal op zoek naar adrenaline, of begin je liever rustig thuis of achter je bureau en ga je ’s ochtends in je eigen tempo verder voor een meer ontspannen sfeer? Voor deze heel bijzondere weekendwedstrijden zochten we het graag voor je uit. Met dank aan de Amerikaanse wondertjes van Hydro Flask….

WORK OUT, DRINK IN

De isothermische sportfles met brede mond is klaar voor gebruik. Door het innovatieve ontwerp van de sportdop en het ventiel stroomt de vloeistof gemakkelijk en hoef je niet in de fles te knijpen. Bovendien maakt het sportieve ontwerp geen rammelende geluiden en past het perfect in de meeste fietsfleshouders. De dubbelwandige vacuümisolatie TempShield®️ houdt bovendien drankjes tot 24 uur koud en tot 12 uur warm. Nog meer troeven:
-De Sport Cap is perfect lekvrij in gesloten toestand.
-Gemaakt van professioneel 18/8 roestvrij staal voor duurzaamheid, zuiverheid van smaak en afwezigheid van smaakoverdracht.
-De brede opening is compatibel met ijsblokjes.
-De Soft Touch basis is zowel stil, zonder geluidsemissie, en aangenaam om aan te raken.
Richtprijs: 44,95€

 

MAAK JE OCHTEND AANGENAAM

 

De geïsoleerde koffiepers is perfect om zachtjes wakker te worden. Dankzij de TempShield® isolatie blijft je koffie urenlang op de ideale temperatuur, zodat je je ochtend op je eigen tempo kunt beginnen. Het gaasfilter vangt fijne deeltjes op en dankzij het deksel met druksluiting kun je gemakkelijk in elke richting schenken.

-Dubbelwandige vacuümisolatie van TempShield®️ houdt de temperatuur urenlang op peil.
-Gemaakt van professioneel 18/8 roestvrij staal voor een lange levensduur, een zuivere smaak en geen aroma’s door te geven.
-Gebruiksvriendelijk, niet-richtingsgebonden persdeksel.
-Ergonomisch zacht handvat voor comfortabel, precies vasthouden en inschenken.
Richtprijs: 69,95€

TEA FOR TWO…

En voor degenen die liever thee drinken… De Goji infuser is ontworpen om perfect in alle Hydro Flask bekers en tumblers te passen, evenals in de meeste gekoelde mokken, zodat je naar hartenlust thee kunt zetten en ervan kunt genieten. Met een capaciteit van 16 oz voor thee biedt het optimaal ruimte voor het uitzetten van theeblaadjes, terwijl de gegraveerde openingen de fijne blaadjes op hun plaats houden. Deze infuser is gemaakt van professioneel 18/8 roestvrij staal voor een lange levensduur, pure smaak en geen smaakvervuiling, en heeft ook een siliconen deksel met dubbele functie. Dit deksel houdt de warmte vast tijdens het zetten en kan ook worden gebruikt als lekbakje. Richtprijs: 19,95€

Wedstrijdvraag

Wat moet je doen om zo’n fantastische fles van Hydro t.w.v. € 44.95 te winnen?

-volg ons op www.instagram.com/hetnieuwsvanwestvlaanderen.be, altijd handig ook als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

-Mail ons uit welk land de Hydro Flask komt?

-Hoelang blijvende warme en koude drankjes in de isothermische sportfles op temperatuur?

-Stel dat je deze fles wint? voor wat zou je die vooral gebruiken?

Mail met als titel ‘Hurray for Hydro Flask’ via info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Opgelet, naam en adres zeker niet vergeten om geldig mee te doen en dat alles voor maandagavond 25 september 2023 om 18.00 uur. Opgelet; één antwoord per persoon en gezin. Ook meerdere antwoorden door één persoon insturen op verschillende mailadressen worden door onze zoekrobot er ongenadig uitgehaald en uitgesloten. Dinsdag of ten laatste woensdag maken we de winnaars bekend.

 

 

 

1 reactie

STEFAAN RYCKEBOSCH
Geschreven op 2023-09-24 19:40:09
Deze handige fles zou mij goed van pas komen op mijn werk tijdens de warme en koude dagen !

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.