Home > Weekendwedstrijd: Win je eigen knikkerbaan of Interactief Woordenboek van VTech

Weekendwedstrijd: Win je eigen knikkerbaan of Interactief Woordenboek van VTech

Geschreven op 3 juni 2022 om 16:42 door Mario De Wilde

Drie dagen geen school voor de kids en dus denken we dit weekend in Het Nieuws van West-Vlaanderen aan jongens en meisjes die graag eens creatief uit de hoek willen komen. We stellen je alvast twee nieuwigheden voor die bij de bekende speelgoedspecialist VTech uitkwam. Je kan je alvast voorbereiden op iets heel leuk…

Laat maar rollen, die knikkers met de Discovery Set XS100

De comeback die knikkeren doormaakt is nog niet voorbij. Nog lang niet zelfs! Na VTech’s introductie vorig jaar van het interactieve knikkerspel Marble Rush, waarbij knikkers niet alleen rollen maar ook de meest gave moves maken, is het alweer tijd voor opvolging. Of beter: aanvulling in de vorm van de nieuwe Discovery Set XS 100. Ook nu sluit de noviteit perfect aan op de eerder verschenen speelsets. Op die manier wordt er langer en met groeiend plezier gespeeld. Ook door broertjes, zusjes, neefjes, nichtjes, vriendjes en ouders natuurlijk. 30 delen en 3 markeringen bevatten de doos om een supercircuit te creëren.

De Marble Rush Discovery Set XS100 is klein van formaat, maar propvol nieuwe features! Ook voor deze complete set geldt: eerst bouwen, daarna spelen, knikkeren en een challenge doen. Om ‘m vervolgens weer om te bouwen tot een andere baan of te koppelen aan de eerder verschenen Marble Rush sets. De bijgeleverde bouwplannen biedt knikkergekkies hierbij stevig houvast, maar de meest eigenwijze typetjes met visie trekken waarschijnlijk hun eigen plan. (Adviesprijs € 17)

Een toverboek voor woordenschat ‘Mijn Interactief Woordenboek’

Is kennismaken met woordjes taaie kost? Welnee, VTech maakt ook daar een spannende ontdekkingsreis van met Mijn Interactief Woordenboek. Maar liefst 200 woorden krijgen betekenis door de speelse uitleg die dit pareltje in kleutertech biedt. Mijn Interactief Woordenboek laat kleintjes van 3 tot 6 jaar vrij in hun ontdekkingsreis naar taal. Het boek -indrukwekkend formaat!- is een schatkist, een kennismaking met woorden en hun betekenis. De pagina’s zijn voorzien van touchzones. Zodra de vingertjes over de bladzijde gaan, lepelt het boek zelf de letters, letterklanken en woorden op. Er wordt Nederlands gesproken en gezongen, waardoor het boek ook een perfecte, speelse opmaat vormt voor meneertjes en mevrouwtjes die binnenkort naar de basisschool mogen of al op school zitten. (Adviesprijs € 36.50)

Weekendwedstrijd

We hebben enkele Knikkerbanen en interactieve Woordenboeken van VTech om weg te geven, maar daar moet je wel wat voor doen om ze thuis opgestuurd te krijgen.

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.
-Uit hoeveel delen bestaat de knikkerbaan?
-Wat gebeurt er als je met je vingers over de bladzijde van het Interactief Woordenboek gaat?
-In welk jaar werd het merk VTech in Nederland opgericht?
-Wat was het allereerste E-learning product dat van VTech uitkwam?

Mail je antwoorden met als titel ‘Knikkeren en leren dankzij VTech’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet, naam en adres zeker niet vergeten om geldig mee te doen (verplicht) en dat alles voor maandagavond 6 juni om 21.00 uur. Dinsdag maken we dan de winnaars bekend.

1 reactie

Lieve Deryckere
Geschreven op 2022-06-06 07:17:00
graag speel ik mee voor de kleinkindjes

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.