Home > Weekendwedstrijd. Win je duoticket voor ‘Jan Van Dyke & Friends’ (€ 92) in Witte Paard Blankenberge

Weekendwedstrijd. Win je duoticket voor ‘Jan Van Dyke & Friends’ (€ 92) in Witte Paard Blankenberge

Geschreven op 28 juli 2023 om 15:35 door Mario De Wilde

Jan Van Dyke is terug en belooft het publiek een hilarische en onvergetelijke namiddag. Gisteren was er in Ku(n)sttheater ‘T Colisée de grote première en ik kan jullie nu al verklappen: het is de perfecte ontspanningskuur om alle zorgen te vergeten! Samen met zijn vrienden Patrick Onzia, Sasha Rosen, Celien Hermans, Goele De Raedt en Franky Boy trekt hij naar de Belgische Kust. Gewoon op vakantie in eigen land. De rijke geschiedenis en de eindeloze mogelijkheden van de Noordzee verdienen volgens reisleider Van Dyke dan ook terecht wat meer aandacht. De zee, het strand, de zon, de regen, een camping en zelfs een oorlogsmuseum. Hij zal bewijzen dat onze kust alles in huis heeft voor een zorgeloze tijd.

Tijdens deze met muziek en humor overgoten show passeert een bont gezelschap aan typetjes en figuren opnieuw de revue in Het Witte Paard Theater. Samen ontdekken ze de zee aan mogelijkheden van de Belgische kust en belanden ze in dolkomische situaties. ‘Van Dyke & Friends’, een feelgood show vol hits, sketches, humor en vrolijke figuren. De perfecte ontspanningskuur om alle zorgen te vergeten. Deze productie wordt geproduceerd met de steun van de Tax Shelter maatregel van de Belgische Federale Overheid via Flanders Tax Shelter.

Foto’s Kelly V.D.V.

Van 20 juli tot en met 9 september 2023, ’s namiddags op donderdag, vrijdag en zaterdag om 14 uur. Je kan ook één en ander koppelen met een lekker etentje of heerlijk overnachten in een van de hotels van het Witte Paard in Blankenberge. 

Alle info op https://wpevents.be/shows/vandyke-friends

Wedstrijd win je duoticket ‘Jan Van Dyke & Friends’

Win dit weekend een voorstelling met z’n tweetjes voor deze onvergetelijke show. Wat moet je daarvoor doen?

-Volg ons op sociale media (facebook en instagram) om als eerste alle nieuwtjes en wedstrijden van Het Nieuws van West-Vlaanderen te ontvangen.

-In welke straat is Kusttheater ‘T Colisée gevestigd?

-Bezorg ons nog drie namen van artiesten die in de show ‘Jan Van Dyke & Friends’ meedoen?

-In de video van de eerste repetitie verklapt Celien Hermans wat ze zo speciaal aan het eerste optreden in een revue vindt?

Mail ons je antwoorden met onderwerp ‘Jan is mijne man’ voor maandagavond 31 juli om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we ons genoodzaakt om je uit te sluiten (en ook niet één persoon die op verschillende personen en adressen antwoorden indient). Daar wordt streng op toegezien. Vermeld graag ook je mailadres en volledig adres. Woensdag maken we de winnaars bekend.

 

6 reacties

STEFAAN RYCKEBOSCH
Geschreven op 2023-07-31 12:11:19
Meteen een reden om nog eens naar zee te gaan. 👌👌👌
Yvan Hardeman
Geschreven op 2023-07-31 11:07:35
Vrienden hebben al meerdere shows in "Het Witte Paard" meegemaakt en ze vonden iedere show telkens FANTASTISCH. In het Westvlaams zeggen we: "Het smaakt naar de trog achter nog", dus waag zeker ook mijn kans want ben zelf nog nooit in "Het Witte Paard" geweest !!!
GOUDESEUNE ELS
Geschreven op 2023-07-30 21:21:50
🍀🍀Ook ik zou heeeeeel graaaaaag deze show zien. En dan koppel ik er meteen een weekendje weg aan zee van🍀🍀
De Boeck Reinelde
Geschreven op 2023-07-30 09:02:20
Ik waag graag een kansje om deze show te mogen gaan bekijken.
Carine
Geschreven op 2023-07-29 16:52:53
nog nooit gezien
Hullebus wilfried
Geschreven op 2023-07-28 17:41:46
vorig jaar een gezelligenamiddag beleefd in "Het Witte Paard"dus zeker kandidaat

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.