Home > Weekendwedstrijd: win een Sinterklaaspakket (€ 25) met de beste chocolade van Libeert

Weekendwedstrijd: win een Sinterklaaspakket (€ 25) met de beste chocolade van Libeert

Geschreven op 17 november 2023 om 16:00 door Mario De Wilde
Hij komt, hij komt.. Weet jij wie er dit jaar terug in ons land is? Ja natuurlijk is het de enige echte Sinterklaas! Een paar weken geleden is hij toegekomen in Antwerpen, maar bij Chocolade Libeert kunnen ze ook al niet wachten om hem te mogen ontvangen. Wist je trouwens dat dit op en top Belgisch familiebedrijf in deze feestperiode al 100 jaar dé chocolade leverancier is van de Sint? De Sint kiest, net zoals de Kerstman en de Paashaas, elk jaar voor Libeert en weet je waarom? Eerst en vooral omdat die chocolade simpelweg overhéérlijk is en ’te lekker is om los te laten’! Maar ook omdat ze bij Chocolade Libeert al vier generaties lang worden gedreven door passie en innovatie. Natuurlijk proeven ze zelf ook héél véél zodat Sinterklaas jullie de héérlijkste chocolade én een smile kan bezorgen.

 

Naast de héérlijke smaak staat ook duurzaamheid centraal bij Libeert, de chocoladeproducten
worden gemaakt met 100% Belgische chocolade en met 100% duurzaam aangekochte cacao met
respect voor de cacaoboeren. Libeert zet maximaal in op recycleerbare verpakkingen; minder
verpakkingsmateriaal en alternatieve verpakkingen zoals plasticfolie vervangen we door papier of
alternatieven op basis van papier. Dit zorgt ervoor dat de chocoladeproducten die ze maken voor Sinterklaas niet enkel van topkwaliteit zijn, maar ook op een duurzame en verantwoorde manier gecreëerd zijn met respect voor de mens, de cacaoboeren en onze planeet. Het einddoel is één van de mooiste dingen ter wereld brengen: een smile op jullie gezicht toveren en dat doen ze met hun overhéérlijke chocolade. Meer weten over de lekkerste chocolade van het land? www.libeert.com

Weekendwedstrijd

Wij hebben 15 heerlijke pakketten (met in elk pakket 7 verschillende figuurtjes) van Chocolade Libeert in onze prijzenkast klaarliggen. Wat moet je daar zoal voor doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op sociale media (facebook en instagram), ook altijd handig om als eerste de leukste nieuwtjes te lezen en te zien wanneer de volgende lezerswedstrijden er aan komen.

-Wat is de slogan van Libeert Chocolade dit jaar?

-Waar is het bedrijf van Chocolaterie Libert gevestigd?

-Voeg er een kort rijmpje (max. 10 regels) aan toe waarom je zo’n heerlijk chocoladepakketje van Libeert zou willen winnen.

Mail ons je antwoorden met als titel ‘Sint-Libeert’ voor maandagavond 20 november om 20 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Opgelet, één deelname per gezin anders zien we je genoodzaakt om je als deelnemer uit te sluiten. Onze zoekrobot is op dat vlak onverbiddelijk dus nogmaals: 1 antwoord per gezin. Vermeld graag ook je mailadres en woonplaats, anders is de deelname ongeldig. Dinsdagochtend maken we de winnaars bekend.

5 reacties

Elise k’tje
Geschreven op 2023-11-20 18:14:46
Oh dat zou fantastisch zijn voor mijn kleine meid! ♥️
Ann Van Eenaeme
Geschreven op 2023-11-20 14:35:21
Heerlijk!😍 Ik waag mijn kans.🍀
GOUDESEUNE ELS
Geschreven op 2023-11-19 23:11:46
Mmmmm.. heerlijke chocolade van Libeert 😋😋
Stef DC
Geschreven op 2023-11-19 06:45:12
Super!👍 Kans gewaagd! Fingers crossed.🤞
Johan Roets
Geschreven op 2023-11-18 16:38:40
Bedankt om dit bedrijf in de kijker te zetten. Was mij onbekend.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.