Home > Weekendwedstrijd: win een restaurantvoucher van € 40

Weekendwedstrijd: win een restaurantvoucher van € 40

Geschreven op 27 mei 2022 om 17:12 door Mario De Wilde
In april hebben we drie weekends na elkaar een tiental restaurantvouchers t.w.v. € 40 weggeschonken. Dat gebeurde naar aanleiding van het boek ‘De beste brasserieën aan de Belgische kust’ van Luc Bellings dat in april uit kwam. En omdat West-Vlamingen echte Bourgondiërs zijn noteerden we toen een record aantal inzendingen. Welnu, dit weekend doen we dat nog eens fijntjes over en schenken opnieuw een achttal vouchers t.w.v. € 40 weg. De restaurants bevinden zich allemaal in onze provincie dus altijd een alibi om op een avondje of tijdens het weekend die voucher te verzilveren. Wat moet je hiervoor doen?
-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op facebook en/of instagram. Op die manier kom je steeds als eerste de leukste nieuwtjes te lezen. En het is nog gratis ook…
-Bezorg ons zes partners die op de nieuwssite van Het Nieuws van West-Vlaanderen staan en die er voor zorgen dat iedereen, elk moment van de dag, het nieuws van lezen.
-Gisteren kon je een verslag lezen van de ‘Radio-2 Galerij’ in Oostends Kursaal. Welk twee liedjes (en door wie werden ze gezongen) werden opgenomen in de Radio-2 Eregalerij?
Mail je antwoorden met als titel ‘Voor € 40 lekker tafelen ’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet, naam en adres zeker niet vergeten om geldig mee te doen (verplicht) en dat alles voor maandagavond 30 mei 2022 om 20.00 uur. Nogmaals, slechts één deelname per gezin, zo niet wordt men uitgesloten voor deelname. Dinsdag maken we dan de twee winnaars bekend.

1 reactie

joeri moerman
Geschreven op 2022-05-30 14:15:53
1."Soldiers of love" van Liliane Saint-Pierre 2. ‘Het kan niet zijn’ van Will Tura

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.