Home > Weekendwedstrijd: win een Philips PerfectDraft Pro bierinstallatie ter waarde van € 385

Weekendwedstrijd: win een Philips PerfectDraft Pro bierinstallatie ter waarde van € 385

Geschreven op 8 juli 2022 om 17:53 door Mario De Wilde

Jawel, het wordt heerlijk en ook dorstig zomerweertje. En dus hebben we er maar meteen een knalprijs tegenaan gegooid.  PerfectDraft onthulde zopas de nieuwe generatie toestellen voor bier van tapkwaliteit in eigen huis: PerfectDraft Pro. En daar is een goede reden voor want voor menige Belg smaakt bier vers van de tap het best. Na het erkende succes van zijn eerste biertap, de PerfectDraft, introduceert het merk een nieuwe generatie toestellen met een verbeterde en innovatieve ervaring voor liefhebbers van tapbier.

Dit nieuwe toestel is voorzien van een afstelbare temperatuurregeling, app-connectiviteit en een snelle koeling, voor de perfect getapte pint, elke keer opnieuw. Dankzij de premium afwerking en het LED-display kunnen bierliefhebbers makkelijk de exacte temperatuur van het vat en het resterende biervolume zien, waardoor teleurstellingen zoals een warme pint of een leeg vat voor goed tot het verleden behoren.

Bierliefhebbers hebben keuze te over, want de PerfectDraft Pro is compatibel met meer dan 50 verschillende pils-, IPA- of stoutvaten via de PerfectDraft-website, met merken zoals Jupiler, Stella Artois, Pauwel Kwak, Leffe, Saint Feuillien, Hoegaarden, Victoria en Tripel Karmeliet om er maar enkele te vermelden. Liefhebbers van tapbier kunnen op eigen tempo genieten van deze verscheidenheid aan dranken, aangezien de PerfectDraft Pro het bier tot 30 dagen lang vers houdt. De nieuwe variabele temperatuurregeling van de PerfectDraft Pro geeft carte blanche om te kiezen tussen 0° en 12° graden Celsius, en creëert zo de perfecte conditie voor de drank van uw keuze.

Met de nieuwe Smart Pour-technologie schenkt de PerfectDraft Pro elke keer perfect, zonder overtollig schuim bij het tappen van bier. Het koelsysteem van het toestel werd ook herdacht, waardoor het vaatje snel en in minder dan 12 uur van kamertemperatuur naar ‘precies goed’ wordt gekoeld. Het toestel stabiliseert de temperatuur van het vat ook sneller, zelfs in een warmere omgeving.

De PerfectDraft App geeft je volledige controle over de PerfectDraft Pro zodat je het perfecte bier kunt tappen. Door het toestel op de app aan te sluiten, ontstaat de ultieme ervaring:

Controleer het resterende bier niveau en het aantal resterende dagen voor de versheid van het bier, om altijd voorbereid te zijn indien bij tanken nodig is.
Verander de temperatuur onderweg, zodat u het bier kunt koelen voordat u thuiskomt.
Toegang tot PerfectDraft diensten, voor info en ondersteuning.
Push notificaties, die melden wanneer het vat klaar is om te schenken of aan vervanging toe is.
Ontvang de ideale food-pairing inspiratie, glazen en temperatuuraanbevelingen voor elk bier.

Tim Deeks, Global Director Product & Brand bij PerfectDraft zegt: “De PerfectDraft Pro is de volgende stap in de technologie van de thuistap, waardoor bierliefhebbers een tapmeester kunnen worden. Er is iets ongelooflijk bevredigends aan het inschenken van je eigen perfect getapte pint, en met dit nieuwe toestel hebben we er alles aan gedaan om die ervaring zo soepel en perfect mogelijk te maken, zodat gebruikers het moment van het inschenken echt kunnen vieren.”

PerfectDraft maakt gebruik van recyclebare aluminium vaten, en na afloop worden de vaten opgehaald en wordt er €5 aan biermunten op je Hopt account geladen.

De PerfectDraft Pro breidt het assortiment PerfectDraft-producten uit naast het bestaande Philips PerfectDraft toestel, en zal binnenkort verkrijgbaar zijn op Hopt.be voor €385. De PerfectDraft Pro is reeds beschikbaar voor een beperkte groep bestaande klanten en media, het toestel zal midden deze zomer voor alle liefhebbers beschikbaar zijn. Om als eerste op de hoogte te zijn van de beschikbaarheid kan u zich via deze pagina inschrijven.

De Philips PerfectDraft Machine (269,95€), die ook in de toekomst op onze websites verkrijgbaar zal blijven, heeft een chromen afwerking en een ingebouwd LED-display waarop u de exacte temperatuur van het vat en het resterende volume bier kunt aflezen. De Philips PerfectDraft is ook compatibel met het brede assortiment bier- en cidervaten*.

De PerfectDraft-app is nu verkrijgbaar in de App Store en Google Play Store.

Weekendwedstrijd

We kunnen een winnaar heel blij maken met zo’n kanjer van een PerfectDraft Pro ter waarde van € 385. Wat moet je hiervoor doen?

-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.

–Geef een zevental biermerken die je op de Philips PerfectDraft Pro kan aansluiten?

-In hoeveel uur kan het bier van kamertemperatuur naar ‘precies goed’ gekoeld worden?

-Waarom zou je zelf zo’n installatie willen winnen? Hoe origineler, hoe leuker;…

Mail je antwoorden met als titel ‘Ik ben pro voor zo’n Draft’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet, naam en adres zeker niet vergeten om geldig mee te doen (verplicht) en dat alles voor maandagavond 11 juli om 21.00 uur. Dinsdag maken we dan de winnaar bekend.

1 reactie

Geert
Geschreven op 2022-07-09 03:44:02
Met veel plezier waag ik mijn kans voor deze schitterende zomeractie.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.