Home > Weekendwedstrijd: win een heerlijk geurend & smakend Starbucks®At Home pakket t.w.v. 26 euro

Weekendwedstrijd: win een heerlijk geurend & smakend Starbucks®At Home pakket t.w.v. 26 euro

Geschreven op 3 december 2021 om 16:32 door Mario De Wilde

De smaak van Starbucks® bij je thuis, zelfs tijdens de kerstdagen! Het kan met het uitgebreide Starbucks® At Home gamma! Een heerlijke tas Starbucks® in het comfort van je eigen thuis, zalig toch! Naast hun klassieke assortiment lanceert het koffiemerk twee nieuwe smaken voor Dolce Gusto® machines : Caffé Latte & Vanilla Macchiato als ook voor Nespresso® machines: Breakfast Blend & Italian Style Roast. Verder kleuren ze tijdens de eindejaarsperiode de supermarkten opnieuw feestelijk rood met de limited edition Starbucks® Holiday Favorites.

De Starbucks® At Home seizoensfavorieten brengen de feestelijkheden naar je thuis!

Naast de bovenstaande nieuwigheden zijn er natuurlijk ook de gekende Starbucks® Holiday Favorites Blends. Genieten van al het goede wat de eindejaarsfeesten te bieden hebben kan nu thuis met de Starbucks® Holiday Blend en de Starbucks® Toffee Nut Latte.

Het recept van de onweerstaanbare Starbucks® Holiday Blend? Een gebalanceerde, medium gebrande koffie, perfect voor het seizoen. Vol en romig, ideaal voor tijdens de feesten. De Holiday Blend is beschikbaar in gemalen koffie, koffiebonen, en voor een Nespresso® machine.

Echte Starbucks® fans kennen ongetwijfeld de iconische Starbucks® Toffee Nut Latte, beschikbaar voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® toestellen. Een blend van rijke, boterzoete toffee en tonen van geroosterde noten. Tijd om de feestvreugde te delen! Slechts gedurende een beperkte tijd verkrijgbaar in jouw supermarkt en online.

De aanbevolen verkoopprijs per stuk:
– Starbucks® Holiday Blend koffiebonen: €3,99
– Starbucks® Holiday Blend gemalen koffie: €3,59
– Starbucks® Holiday Blend voor Nespresso® machines: €3,89
– Toffee Nut Latte Capsules voor NESCAFÉ® Dolce Gusto® machines: €4,19

De Starbucks® Holiday Favorites zijn slechts beperkt verkrijgbaar.

Alle info op https://www.starbucksathome.com/be

Wedstrijd

In onze grote prijzenkast hebben we samengestelde pakketten ter waarde van zo’n € 26 klaarliggen om uit te delen. Wat moet je daarvoor doen om een daarvan in de wacht te slepen?
-een voordeel is steeds om onze instagrampagina @hetnieuwsvanwestvlaanderen te volgen, altijd handig ook als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen en een steuntje voor onszelf.

-In het filmpje zie je iemand Starbucks®Holiday Blend koffiebonen zelf malen: hoeveel verschillende versies wordt er gemalen?

-Uit welke twee werelddelen komen de koffiebonen van Starbucks®?

-Waarom mag je je ’s morgens wakker maken voor een heerlijke kop koffie?

Mail je antwoorden met als titel ‘Starring Starbucks®’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet, naam en adres zeker niet vergeten om geldig mee te doen en dat alles voor maandagavond 6 dember om 21.00 uur. Dinsdag maken we dan de winnaars bekend. Let wel, de prijzen dienen afgehaald te worden in het Brugse, anders vragen we een verzendingskost van 5.30 euro.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.