Home > Weekendwedstrijd. Win een ‘Happy Water’-pakket t.w.v €35 van SipWell. Wij geven er 20 weg.

Weekendwedstrijd. Win een ‘Happy Water’-pakket t.w.v €35 van SipWell. Wij geven er 20 weg.

Geschreven op 13 augustus 2021 om 16:14 door Mario De Wilde

SipWell brengt een uniek receptenboekje uit dat water drinken deze zomer hip maakt. In samenwerking met ambassadrice Steffi Vertriest, ook bekend als healthy chef op tv-zender njam!, stelt het boek ‘Happy Water’ 16 verschillende recepten voor waarmee iedereen de lekkerste mocktails, homemade ice tea’s, infusiewaters en zelfs gezonde waterijsjes kan maken. De recepten geven ook tips om water op een mooie en originele manier te presenteren.

Iedereen weet intussen dat water gezond is, maar deze zomer is water drinken ook gewoon leuk. Dankzij de recepten uit het SipWell-boekje ‘Happy Water’ word je instant gelukkig van een heerlijk en mooi gepresenteerd drankje op basis van water. Alle drankjes bestaan uit gezonde ingrediënten en smaakmakers, zonder suikers, die iedereen thuis gemakkelijk kan maken. En met het kwaliteitswater van SipWell smaken ze natuurlijk nog beter.

Recepten en tips van Steffi Vertriest 

De recepten zijn samengesteld in samenwerking met SipWell-ambassadrice Steffi Vertriest. Zij kiest resoluut voor een gezonde levensstijl en heeft ook een diploma van voedingsconsulente. Intussen inspireert ze anderen met gezonde gerechten, die ze via haar blog en op tv-zender njam! deelt. Steffi drinkt uitsluitend thee en water, en is daarmee het perfecte uithangbord voor SipWell. Speciaal voor het Belgische watermerk maakte ze enkele unieke recepten om nog meer plezier uit water te halen.

“Water is de enige vloeistof die ons lichaam nodig heeft. Bovendien kan je er echt van genieten als je water op een mooie manier serveert. Daarom werkte ik graag mee aan dit unieke boekje met recepten die ik thuis ook zelf regelmatig maak. Ik hoop dat het lezers kan inspireren om deze zomer met een lekker glaasje water, een leuke mocktail of een homemade ice tea te klinken”, zegt Steffi Vertriest die ook haar eigen blog ‘Cheeseburger’ heeft.

Lekkere smaken en gezonde waterijsjes

‘Happy Water’ bestaat uit 15 recepten die Steffi en SipWell samen hebben samengesteld en een extra recept dat klanten van SipWell hebben uitgekozen. Deelnemers mochten hun eigen originele waterrecepten insturen en door stemming bepalen welk drankje uiteindelijk in het boek zou worden opgenomen. Alle recepten zijn vergezeld van mooie foto’s in een zomerse setting. Er staan ook heel wat fijne tips en quotes over water bij.

Op één recept na zijn alle drankjes volledig alcoholvrij. In sommige gevallen beveelt het boek aan om een SqueezeWell-smaakmaker van SipWell toe te voegen. Deze siroopjes zonder suiker zijn beschikbaar in drie smaken: zwarte bes,  limoen en citroen, en watermeloen & aardbei. Met verschillende recepten uit het boek kunnen ouders met hun kinderen ook lekkere en gezonde waterijsjes maken.

Peter Henderickx, General Manager van SipWell: “Dit boek bewijst dat water helemaal niet saai hoeft te zijn. We willen mensen inspireren om deze zomer hun eigen lekkere drankjes op basis van water te creëren. Bovendien zijn we heel fier dat we dit met onze ambassadrice Steffi Vertriest hebben kunnen realiseren. Het resultaat is een mooie mix van recepten en interessante tips & tricks.”

‘Happy Water’ is vanaf nu hier verkrijgbaar in pre-order op de website van SipWell aan 14,95 euro. Nog tot en met eind september ontvang je bij de bestelling van het boekje gratis een trio SqueezeWell-smaakjes ter waarde van €19,16 euro. Het boekje is volledig tweetalig (Nederlands-Frans).

Ga zelf aan de slag

Als voorproevertje deelt SipWell graag al twee recepten uit het boek die media mits bronvermelding mogen publiceren. Het eerste recept is een infused water met lavendel en citroen afkomstig van Steffi Vertriest, het tweede is het winnende mocktailrecept van @fittertogether_be uit de publieksinzendingen.

Herbal lavender sunset infusion 

Voor 4 personen
1 citroen
1 eetlepel gedroogde lavendelbloemetjes
1 à 1,5 liter water
Salie (optioneel)

Tijm (optioneel)

Was de citroen en snijd hem in dunne schijfjes.  Voeg de lavendelbloemetjes ook  toe aan het  water  in de karaf. Laat een nachtje  trekken, maar  zeker  nooit langer  dan 24 uur, omdat de smaak van de lavendel dan  te sterk  wordt. Optioneel:  Voor  een extra kruidige smaak voeg je ook  salie en  tijm  toe. Serveer  met grote ijsblokjes die je kan pimpen door er lavendel mee  te laten invriezen.

Virgin watermeloen mojito  

Voor 4 personen
1 liter  bruiswater
Een handvol munt
Een halve watermeloen
1 limoen
1 citroen
IJsblokjes

Optioneel: ahornsiroop of stevia (naar  eigen smaak)

Breng 300 ml  water  aan de kook  samen met de munt (hou enkele blaadjes apart) en de ahornsiroop of  stevia (optioneel).  Laat een paar  minuutjes licht koken, zeef  het muntwater  en laat vervolgens afkoelen. Pers de limoen en citroen (hou ook  hiervan enkele schijfjes apart). Snij de  watermeloen en doe deze in de blender. Meng het bruiswater  met het limoen- en citroensap, de pulp  van de  watermeloen en het muntwater. Voeg nu de muntblaadjes, een paar  schijfjes limoen en citroen, en de ijsblokjes  toe.

SipWell, de Belgische marktleider (55%) in waterkoelers biedt sinds 1993 alle comfort voor een unieke waterdrinkervaring. Hun water van bronkwaliteit komt uit Londerzeel, Vlaams-Brabant. SipWell is actief op zowel bedrijfsniveau als bij families thuis met een service op maat. Hun 170 werknemers zorgen dagdagelijks voor stiptheid en 24/7 voor transparante communicatie. Jaarlijks leveren zij 25.000.000 liter water. Daar klinken we op! Meer informatie op www.sipwell.be

Weekendwedstrijd

Volgende week kan zo’n ‘Happy Water-pakket (het receptenboekje (14,95 euro) en een trio van de smaakjes (€19,16 euro) het jouwe worden. Wat staat je te doen?
–volg ons op www.instagram.com/hetnieuwsvanwestvlaanderen , altijd handig ook als je de gratis nieuwtjes wil lezen.
-hoeveel recepten staan er in het receptenboekje?
-welke smaakjes zitten er in het SqueezeWell assortiment?
-wat de naam is van de blog van Steffie Vertriest?

Reageren met ‘Happy Water’ via info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be Opgelet, naam en adres zeker niet vergeten om geldig mee te doen en dat alles voor maandagavond 16 augustus om 21.00 uur. Dinsdag maken we de winnaars bekend. Aan de slag nu maar…

5 reacties

freddy VAN RIE
Geschreven op 2021-08-16 14:33:19
toffe wedstrijd ik doe mee :) : vijftien recepten - zwarte bes + LIMOEN EN CITROEN + watermeloen+ aardbei - cheesbruger, van rie dudzeelsesteenweg 547 - 8380 dudzele
Sara Boncquet
Geschreven op 2021-08-14 13:35:35
A) 15 toprecepten B) zwarte bes, limoen en citroen, en watermeloen & aardbei C) Cheeseburger Alcoholvrij! Mijn ding! Vervolg op vorig bericht. Te enthousiast! 💦💦💦
Sara Boncquet
Geschreven op 2021-08-14 13:06:00
Het water komt mij in de mond! De Virgin watermeloen mojito is volledig mijn ding. Daar word ik enkel happy van. De waterijsjes zullen door de kids ook gesmaakt worden. Fan! 😍
Marc Vanhauter
Geschreven op 2021-08-14 11:57:17
‘Happy Water 1)15 recepten - 2) zwarte bes, limoen en citroen, en watermeloen & aardbei -3) Cheeseburger Marc Vanhauter - Christine D'Haenstraat 22/0001 - 8000 Brugge
Marc Vanhauter
Geschreven op 2021-08-13 16:40:19
1)15 recepten - 2) zwarte bes, limoen en citroen, en watermeloen & aardbei -3) Cheeseburger Marc Vanhauter - Christine D'Haenstraat 22/0001 - 8000 Brugge

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.