Home > Weekendwedstrijd: win een duo-ticket (t.w.v. € 35) voor Mini-Europe in Brussel

Weekendwedstrijd: win een duo-ticket (t.w.v. € 35) voor Mini-Europe in Brussel

Geschreven op 4 maart 2022 om 15:57 door Mario De Wilde

We kunnen weer uitstapjes maken met het hele gezin en daar pikt Het Nieuws van West-Vlaanderen graag aan haar wagonnetje aan. Aan de voet van het Atomium ligt Mini-Europe, het enige park waar je in enkele uren door heel Europa reist. Een unieke tocht! Kuier door de typische sfeer van de mooiste steden van het Oude Continent. Big Ben en zijn typisch deuntje verwelkomen je in hartje Londen. Gondels en mandolines laten je de charmes van Venetië ontdekken. Volg de Thalys van Parijs tot aan de andere uithoek van Frankrijk. Breng zelf de animatie op gang: doe de Vesuvius uitbarsten, breek de Berlijnse muur af, versla de stier in de arena van Sevilla en nog zovele andere activiteiten… In totaal 350 monumenten en plekjes van een ongeëvenaarde kwaliteit.

De Trevifontein en de Arc de Triomphe zijn onlangs toegetreden tot Mini-Europe. Het is dus niet meer nodig om naar Rome of Parijs te reizen om deze prachtige monumenten te bezichtigen. Samen met de animatie rond de Verlichting representeren zijn de nieuwigheden die het miniatuurpark onthult voor haar 32e seizoen. Bezoek ook de tentoonstelling “Spirit of Europe” waar je de EU leert kennen op een leuke manier. Mini-Europe… niet te missen tijdens je bezoek aan Brussel. Mini-Europe; dat betekent een leuke ervaring, zeker om met kinderen te beleven. Je ziet gebouwen van over heel Europa en krijgt er ook het wat achtergrond informatie. Alle mogelijke info op www.minieurope.com/nl

Hoe kan je een duo-ticket in de wacht slepen?

-een voordeel is steeds om ons op @hetnieuwsvanwestvlaanderen te volgen, altijd handig ook als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen en een steuntje voor onszelf.

-Welke kleur hebben de reuzenklompen in het filmpje van Mini-Europe?

-Welk gerecht eet de voltallige gastfamilie in het restaurant van Mini-Europe?

-Op mini Brussels Airport zie je drie vliegtuigen staan; geef ons de luchtvaartmaatschappijen die je ontdekt.

Mail je antwoorden met als titel ‘Minimini’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be. Opgelet, één per huisgezin en naam en adres zeker niet vergeten om geldig mee te doen en dat alles voor maandagavond 7 maart 2022 om 21.00 uur. Dinsdag maken we dan de gelukkige winnaars van een duo-ticket bekend.

1 reactie

Anne-Mie Deweerdt
Geschreven op 2022-03-05 11:39:22
Mini Europa is super leuk om te bezoeken; ik laat de kans aan de anderen want wij waren er onlangs. Een aanrader

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.