Home > Weekendwedstrijd: win een duo-ticket (€ 80) voor het concert van Dana Winner einde mei in Brugge

Weekendwedstrijd: win een duo-ticket (€ 80) voor het concert van Dana Winner einde mei in Brugge

Geschreven op 24 februari 2023 om 16:10 door Mario De Wilde

Met meer dan 3.500.000 verkochte albums over de hele wereld is Dana Winner ongetwijfeld één van de allergrootste zangeressen in Benelux. Daarnaast hebben zich wereldwijd meer dan 145.000 liefhebbers al 55.000.000 het YouTube-kanaal van de Vlaamse muziekcoryfee bekeken. Begeleid door vier muzikanten trekt zij dit seizoen 2023 opnieuw langs de theaters met de show Miss You Most. Een intieme show waarin je Dana Winner puur en van dichtbij kan beleven. Met gloednieuwe nummers, maar ook al haar grootste hits, waaronder Westenwind en One Moment In Time viert Dana de liefde voor muziek. Laat je alvast enkele minuten meevoeren door de weergaloze stem van Dana Winner.

Dana Winner viert dit jaar haar 33-jarige loopbaan. Haar versie van One Moment In Time werd reeds meer dan 65 miljoen keer bekeken en als moeder van een dochter die inmiddels 24 is, maakt ze nog steeds tijd vrij voor nieuwe Nederlands­ta­lige muziek. Tijdens deze show zingt en vertelt Dana Winner over de thema’s die vandaag spelen in haar persoon­lijke leven. Het wordt opnieuw een emotio­nele en onverge­te­lijke avond, waarop vanzelf­spre­kend ook de grote Nederlands­ta­lige en Engels­ta­lige hits aan bod komen. Dana Winner wordt begeleid door haar vaste muzikanten.

Op zaterdagavond 27/05/2023 om 20 uur komt Dana Winner met uitgebreid orkest en backing vocals naar het Concertgebouw van Brugge. Alle info omtrent het unieke concert in Brugge kan je terugvinden op deze link

Weekendwedstrijd.
Dankzij de West-Vlaamse Concertevents kunnen we dit weekend vier duo-tickets voor het concert in mei in Brugge wegschenken. Een unieke gelegenheid om deze nachtegaal uit de Kempen live aan het werk te zien. Wat moet je daarvoor doen?

-Volg ons alvast op sociale media (facebook en instagram), ook altijd handig om als eerste de leukste nieuwtjes te lezen en te zien wanneer de volgende lezerswedstrijden er aan komen.

-Wat is de echte naam van Dana Winner?

-Bezorg ons drie van haar grootste hits die Dana Winner de afgelopen jaren bracht?

-De eerste hit van Dana Winner was ‘Woordenloos’. In welk jaar kwam dit uit?

Mail ons je antwoorden met de slogan ‘Winner Winnen’ voor maandag 27 februari om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Eén deelname per gezin anders zien we je jammer genoeg genoodzaakt om uit te sluiten. Vermeld graag ook je mailadres en je volledige woonplaats (straat en gemeente of stad). Dinsdag maken we de vier gelukkige winnaars bekend.

 

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.