Home > Weekendwedstrijd. Win een Gili & koekjes-box (€ 24.50) van Jules Destrooper

Weekendwedstrijd. Win een Gili & koekjes-box (€ 24.50) van Jules Destrooper

Geschreven op 21 oktober 2022 om 15:51 door Mario De Wilde

Dit weekend gaan we met Jules Destrooperkoekjes ‘on the go’. Inderdaad, het is herfst. Dagen worden korter, het wordt gevoelig kouder en velen van ons hebben last van zogenaamde ‘herfstblues’. Niets beter dan hartverwarmend comfortfood. Gelukkig liggen er heel wat nieuwe (en Belgische) producten in de winkelrekken. Must-try: de nieuwe ‘Choc ’n Croc’ koekjes van Jules Destrooper – ideaal voor onderweg.

Het leven werd nóg wat mooier. Want dankzij de bakkers van Jules Destrooper kan je op elk moment van de dag een klein verwenmoment inlassen – of dat nu in de auto, op de trein, op kantoor of thuis is. Biscuiterie Jules Destrooper lanceerde hun nieuwe ‘on the go’ Choc ’n Croc koekjes, op basis van Amandelbrood en Parijse Wafels. Het concept is even eenvoudig als gewoonweg briljant: ze dompelden kleine krokante stukjes Amandelbrood en Parijse Wafel, twee van de populairste referenties uit het gamma van de koekjesbakker, in een heerlijk laagje Belgische melkchocolade en verpakten ze in een handige meeneemverpakking. Dankzij de hersluitbare zakjes blijven de koekjes vers en krokant. Zo geniet je van een smaakvolle break op iéder moment van de dag, waar dan ook. Geniaal. Toch?

De Choc ’n Croc koekjes komen in twee soorten: Amandelbrood en Parijse Wafel. 

Wij hebben een box met daarin een fles Gili (ginger, lemon, honey) van 500 ml plus een pakje van de nieuwe Choc ’n Croc koekjes van Destrooper

Wat moet je daar zoal voor doen?

-Volg ons alvast op sociale media (facebook en instagram), ook altijd handig om als eerste de leukste nieuwtjes te lezen en te zien wanneer de volgende lezerswedstrijden er aan komen.

-Geef ons de twee nieuwe varianten van de koekjes?

-In welke soort chocolade worden ze gedompeld?

-Waar zijn de fabrieken van Jules Destrooper gelegen?

Mail ons je antwoorden met als titel ‘Jules for President’ voor maandagavond 24 oktober om 21 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Opgelet, één deelname per gezin anders zien we je genoodzaakt om je als deelnemer uit te sluiten. Vermeld graag ook je mailadres en woonplaats, anders is de deelname ongeldig. Dinsdag maken we de winnaar bekend. Vermits dat het pakket bijzonder breekbaar is, vragen we de winnaars om die af te halen op het afhaalpunt in het Brugse

3 reacties

Van autreve charlotte
Geschreven op 2022-10-22 13:11:52
Amandelbrood en parijse wafeltjes Melkchocolade Lo-Reninge
Schockaert martine
Geschreven op 2022-10-22 13:05:44
Amandelbrood en parijse wafeltjes
Didden Diana
Geschreven op 2022-10-22 11:58:30
Jules for President Choc'n Croc amandelbrood Choc'n Croc Parijse wafels Belgische melkchocolade Lo-Reninge

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.