Home > Weekendwedstrijd. Win 20 duotickets voor de Zomershow in Het Blankenbergse Witte Paard

Weekendwedstrijd. Win 20 duotickets voor de Zomershow in Het Blankenbergse Witte Paard

Geschreven op 30 juli 2021 om 16:37 door Mario De Wilde

Oef, goed nieuws voor al wie van revue en cabaret houdt: vanaf volgende week vrijdag 6 augustus gaat ‘Showtime aan Zee’ van start in de legendarische revuetempel ‘Het Witte Paard’ in Blankenberge. Er staan maar liefst 21 zomershows geprogrammeerd onder de noemer ‘Showtime aan Zee’. Ja, Blankenberge is er zeker klaar voor…

Het wordt er weer eentje om duimen en vingers bij af te likken. Het Witte Paard kan niet wachten om jullie terug te mogen entertainen. De iconische showtempel presenteert in augustus en september een cocktail van variété, revue en internationale présence. Een show voor jong en oud waar alle facetten van Het Witte Paard aanwezig zijn. Op vrijdag en zaterdag staat de show ’s avonds gepland, om 20.30u. Op zondag zal dat ’s middags zijn, om 14.30u. Ook een showdiner voor de show is terug mogelijk. Want zeg nu zelf, heerlijk tafelen voor een show: dat is toch mooi meegenomen.

Vlaanderens grootste diva Jacky Lafon kan al niet meer wachten om haar publiek te amuseren. Zij staat werkelijk te springen en zou er liever morgen al terug aan beginnen.
De cast wordt aangevuld met Patrick Onzia, die al menige zalen deed meezingen uit volle borst. Wat zal dat nu geven na zo’n lange periode zonder evenementen? Kom dat zien!
Vervolgens hebben we op de affiche voor 2021 de enige echte Sandrine Van Handenhoven! Terug van weggeweest, maar met zóveel goesting in deze show. Sandrine wordt niet voor niets de ‘Queen B van Vlaanderen’ genoemd. Kippenvelmomenten? Komt eraan!
De show wordt vervolledigd door live muziek van Patrick Desmedt, begeleidt door Hervé Parent, een 4-koppig showballet van de D-Dance Productions onder een choreografie van Evelyne Delameillieure en vier onovertroffen internationale acts. De plaatsen zijn beperkter, en coronaproof. Men volgt dagelijks de maatregelen op en kunnen vlot spelen met het zaalplan. Zo gaan we vlot de zomer tegemoet!

Overnachten mogelijk

Je kan na de show voor een democratische prijs probleemloos overnachten in een van de verschillende hotels in de buurt. Altijd al eens een kijkje willen nemen in de viersterrenhotels Aazaert en Saint Sauveur? Samen met een reporter van ATV gingen we op stap. Zie hieronder het resultaat. Wie wil boeken, kan dat probleemloos op www.wphotelsevents.be en info@wphotelsevents.be

(Foto Sofie)

Wedstrijd

De winnaars ontvangen een voucher voor 2 personen om op een vrijdag naar keuze (uitgezonderd 6 augustus) de fantastische show bij te wonen.

Het enige wat je hoeft te doen is Het Nieuws van West-Vlaanderen volgen op instagram (www.instagram.com/hetnieuwsvanwestvlaanderen) en ons het antwoord te bezorgen op volgende drie vragen:

-Hoeveel Zomershows staan er alles samen op het programma?

.Jacky Lafon vertelt in een van de filmpjes wat je gelukkig maakt. Wat is dat?

-Wat bevindt er zich op de vijfde verdieping van Hotel Aaazert?

Je antwoord verwachten we (met je adres) voor maandagmiddag 2 augustus om 15 uur. Opgelet: zet in de mail ‘Het Witte Paard’ en één antwoord per gezin sturen naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be.

Maandagavond kan je op de krant meteen zien of je bij de 20 gelukkige bent.

3 reacties

Jurgen mons
Geschreven op 2021-08-02 15:10:25
Vraag 1 21 shows Vraag 2 Zonneterras en veranda Vraag 3 Zingen
Van der Wildt Jos
Geschreven op 2021-07-30 17:50:45
21 shows in het witte paard. Succes
Van der Wildt Jos
Geschreven op 2021-07-30 17:48:57
21 Shows in het witte paard succes

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.