Home > Weekendwedstrijd: Vandaag komt de historische thriller ‘De IJzeren Schaduw’ uit en wij geven er 15 van weg

Weekendwedstrijd: Vandaag komt de historische thriller ‘De IJzeren Schaduw’ uit en wij geven er 15 van weg

Geschreven op 10 juni 2022 om 16:19 door Mario De Wilde

Voor onze wekelijkse lezerswedstrijd hebben we dit weekend een spannende historische thriller in de aanbieding. ‘De IJzeren Schaduw’ van Stefano Siggia. Volgens ‘Perfecte Buren’, de boekenblog in Nederland en België, komt de auteur que creativiteit en fantasie heel dicht in de buurt van Dan Brown. ‘Eén van de hoogste kwaliteit’, volgens Chicago Tribune. Siggia gaat op zoek naar het mysterie dat de IJzeren Schaduw wordt genoemd. Het verhaal: 1915. Oorlogsvlieger Melbourne Summers krijgt bericht dat zijn broer vermoord is tijdens een geheime missie in bezet België. Hij deed onderzoek naar de IJzeren Schaduw. Dan ontvangt Melbourne een anonieme brief met cryptische boodschappen die de sleutel vormen tot de aard van de IJzeren Schaduw. In de voetsporen van zijn broer reist hij naar Brussel. Daar wacht hem niet alleen de schokkende waarheid over zijn broer, maar hij ontdekt ook dat de IJzeren Schaduw een veel groter gevaar vormt dan iemand ooit had kunnen bedenken…

Als je als lezer nog niet genoeg getrakteerd bent op een verhaal vol spanning en allure en een vlugge les in een rijk stukje historie, wacht je een onheilspellend en onverwacht einde vol ongeloof. . Een boek dat je na de laatste toeslaat en je alleen voor je laat staren met een gevoel van ‘wauw, wat een indrukwekkend boek’.

Stefano Siggia is van Italiaanse afkomst, maar groeide op in verschillende landen. Momenteel woont hij in België, waar hij werkt als antiwitwasspecialist.

Wedstrijd
-Volg Het Nieuws van West-Vlaanderen op instagram en/of facebook, altijd handig als je alle nieuwtjes uit je streek te weten wilt komen.
-Hoeveel bladzijden telt ‘De IJzeren Schaduw’?
–Stefano Siggia is van Italiaanse afkomst maar in welke landen groeide hij op? Graag de namen van drie landen.
-Wat is de hoogte wanneer je 10 boeken ‘De IJzeren Schaduw’ op elkaar plaats?

Mail je antwoorden met als titel ‘Gek van Schaduwen’ naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Opgelet, naam en adres zeker niet vergeten om geldig mee te doen (verplicht) en dat alles voor maandagavond 13 juni om 21.00 uur. Dinsdag maken we dan de winnaars bekend. Eén deelname per gezin. Opgelet, de boeken kunnen in het Brugse afgehaald worden. Dienen ze opgestuurd te worden, dan dienen enkel de verzendingskosten betaald te worden.

1 reactie

Kathleen
Geschreven op 2022-06-11 13:27:11
Leuk om te winnen!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.