Home > Weekendwedstrijd: uitslag gratis all-in bezoek aan het Historium Brugge!

Weekendwedstrijd: uitslag gratis all-in bezoek aan het Historium Brugge!

Geschreven op 7 september 2021 om 18:36 door Mario De Wilde

Als West-Vlaming ken je ongetwijfeld Brugge vanbinnen en vanbuiten, maar weet je ook hoe de stad er uit zag in de middeleeuwen? In het Historium beleef je onze stad zoals die was in de 15de eeuw, haar Gouden Tijd! Een must do voor ieder die van Brugge houdt!
Historium Story
De Story is een ware belevingsattractie in de Brugse Middeleeuwen! Je gaat mee op avontuur met Jan Van Eyck’s leerjongen. Zijn liefdesverhaal beleef je in zeven spannende themakamers met beelden en ‘special effects’. Daarna volgt meer historische uitleg in de interactieve tentoonstelling met panoramisch zicht over de Brugse markt.
Historium Virtual Reality
De VR is uniek! Zet je VR-bril op en duik in de handelsstad Brugge in een unieke 360° ervaring! De middeleeuwen komen tot leven. Jij wordt het verhaal, terwijl je vaart over de oude kanalen en zelfs ‘vliegt’ over de Markt!
Historium Tower
Onze toren geeft een uniek 360° zicht over Brugge! Neem een selfie met het Belfort op de achtergrond! Er zijn 145 treden en het zicht is subliem!

Het Historium is elke dag open van 11u tot 18u. Voor meer info verwijzen we je graag naar onze website: www.historium.be

Weekendwedstrijd

-Dit waren de vragen en de antwoorden

-Welke schilder staat centraal in het Historium? Jan van Eyck

-Welke, nu uit ons straatbeeld verdwenen kerk, komt tot leven in de Historium VR ervaring? Sint-Donaaskerk

-Hoe heet de mascotte van het Historium? Anna (was te ontdekken in het filmpje).

Zoals vaste deelnemers de jongste weken ontdekt hebben, kunnen we helaas (en dat omwille van privacyregels) de namen niet meer publiceren. Morgen krijgen de winnaars in ieder geval in hun mailbox een bericht dat ze een voucher gewonnen hebben.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.