Home > Weekendwedstrijd: het (lente)seizoen startte in Het Witte Paard Blankenberge. Winnaars Dinershow € 188

Weekendwedstrijd: het (lente)seizoen startte in Het Witte Paard Blankenberge. Winnaars Dinershow € 188

Geschreven op 29 maart 2023 om 14:59 door Mario De Wilde
Naar goede gewoonte presenteerde Het Witte Paard afgelopen weekend het vervolg van WP The Dinnershow. Gasten kunnen nog tot juni 2023 genieten van een driegangenmenu en een spectaculaire show vol zang, dans en internationale acts. Voor het eerst staat TV Plus presentatrice en MNM-dj Anke Goergen samen met haar vriend en zanger Maarten Cox (Idool, TV Plus) op de planken. Het koppel leerde elkaar kennen dankzij Het Witte Paard.

Een dubbele primeur
De repetities voor de nieuwe WP The Dinnershow zitten er bijna op. Maarten Cox (Idool, TV Plus) is klaar om als gastheer het publiek te ontvangen. Normaal zou hij al in 2020 met Anke Goergen (MNM, TV Plus) op de planken staan in Blankenberge. De pandemie gooide roet in het eten, maar het koppel ontmoette elkaar wel dankzij Het Witte Paard. Ze werden verliefd en vormen sindsdien een onafscheidelijk duo.
Anke kwam als kind regelmatig naar de zomershows kijken en droomde ervan om ooit op het podium te mogen schitteren. ‘Het is niet alleen mijn eerste keer als zangeres op een podium, maar ook meteen de eerste keer samen met Maarten. Ik ben blij dat we dit samen kunnen doen, maar het maakt het allemaal wel extra spannend.’ En zo krijgt Het Witte Paard dus een dubbele primeur.

Unieke totaalbeleving
Vanaf morgen zaterdag 25 maart tot en met 3 juni 2023 zorgen Maarten Cox, Anke Goergen en Clayton Peroti samen met de Vegas Showgirls, enkele internationale circusacts en de chefs van WP Hotels & Events voor een wervelde show en een unieke totaalbeleving. De succesformule blijft ongewijzigd. Heerlijk tafelen met vrienden, familie of collega’s en tegelijk genieten van een onovertroffen totaalspektakel. ‘Er is geen enkele andere plek in België waar je dit kan beleven,’ vertelt Maarten Cox. ‘We leggen iedereen culinair en cultureel in de watten. Eigenlijk mag je dit gewoon niet missen!’

WP The Dinnershow, van 25 maart 2023 tot en met 3 juni 2023, info en tickets via www.wpevents.be

Weekendwedstrijd. Winnaars dinershow voor 2 personen

Wilde je ook zo’n fantastische dinershow voor twee t.w.v. € 188 in de wacht slepen met een heerlijke driegangendiner terwijl je op een prominente plaats geniet van een prachtige show met vrienden, familie of collega’s. Er mocht gekozen worden uit volgende data:  7/4, 13/4 of 14/4. Welnu, net geen 2000 (1987) inzendingen waaruit er vier wel heel gelukkige winnaars werden getrokken: dit zijn ze: Gerarda Callie uit Gistel, Katleen Mattens uit Zeebrugge, Lies Wille uit Avelgem en Tamara Scheerlinck uit Veurne.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.