Home > Weekendwedstrijd: het (lente)seizoen start in Het Witte Paard in Blankenberge. Win je Dinershow twv € 188

Weekendwedstrijd: het (lente)seizoen start in Het Witte Paard in Blankenberge. Win je Dinershow twv € 188

Geschreven op 24 maart 2023 om 16:00 door Mario De Wilde

Naar goede gewoonte presenteert Het Witte Paard dit weekend het vervolg van WP The Dinnershow. Gasten kunnen tot juni 2023 genieten van een driegangenmenu en een spectaculaire show vol zang, dans en internationale acts. Voor het eerst staat TV Plus presentatrice en MNM-dj Anke Goergen samen met haar vriend en zanger Maarten Cox (Idool, TV Plus) op de planken. Het koppel leerde elkaar kennen dankzij Het Witte Paard.

Een dubbele primeur
De repetities voor de nieuwe WP The Dinnershow zitten er bijna op. Maarten Cox (Idool, TV Plus) is klaar om als gastheer het publiek te ontvangen. Normaal zou hij al in 2020 met Anke Goergen (MNM, TV Plus) op de planken staan in Blankenberge. De pandemie gooide roet in het eten, maar het koppel ontmoette elkaar wel dankzij Het Witte Paard. Ze werden verliefd en vormen sindsdien een onafscheidelijk duo.
Anke kwam als kind regelmatig naar de zomershows kijken en droomde ervan om ooit op het podium te mogen schitteren. ‘Het is niet alleen mijn eerste keer als zangeres op een podium, maar ook meteen de eerste keer samen met Maarten. Ik ben blij dat we dit samen kunnen doen, maar het maakt het allemaal wel extra spannend.’ En zo krijgt Het Witte Paard dus een dubbele primeur.

Unieke totaalbeleving
Vanaf morgen zaterdag 25 maart tot en met 3 juni 2023 zorgen Maarten Cox, Anke Goergen en Clayton Peroti samen met de Vegas Showgirls, enkele internationale circusacts en de chefs van WP Hotels & Events voor een wervelde show en een unieke totaalbeleving. De succesformule blijft ongewijzigd. Heerlijk tafelen met vrienden, familie of collega’s en tegelijk genieten van een onovertroffen totaalspektakel. ‘Er is geen enkele andere plek in België waar je dit kan beleven,’ vertelt Maarten Cox. ‘We leggen iedereen culinair en cultureel in de watten. Eigenlijk mag je dit gewoon niet missen!’

 

WP The Dinnershow, van 25 maart 2023 tot en met 3 juni 2023, info en tickets via www.wpevents.be

Weekendwedstrijd. Win je dinershow voor 2 personen

Wil je ook zo’n fantastische dinershow voor twee t.w.v. € 188 in de wacht slepen? Wat dacht je van een heerlijke driegangendiner terwijl je op een prominente plaats geniet van een prachtige show met vrienden, familie of collega’s. Er mag gekozen worden uit volgende data:  7/4, 13/4 of 14/4.

Wat moet je daar zoal voor doen?

-Volg ons alvast op sociale media (facebook en instagram), ook altijd handig om als eerste de leukste nieuwtjes te lezen en te zien wanneer de volgende lezerswedstrijden er aan komen.

-Bezorg ons een vijftal shows die dit jaar in het Witte Paard in Blankenberge getoond worden.

-In het filmpje ontdek je twee bekende Vlaamse ondernemers. Graag hun namen.

-Heb je zelf al een show in het Witte Paard in Blankenberge bijgewoond??

Mail ons je antwoorden met de slogan ‘We komen naar Blankenberge’ voor a.s. maandag 27 maart om 19 uur naar info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be . Opgelet, één deelname per gezin anders zien we je jammer genoeg genoodzaakt om uit te sluiten. Vermeld graag ook je mailadres en je volledige woonplaats (straat en gemeente of stad). Dinsdag maken we de gelukkige winnaars bekend.

 

 

5 reacties

Peggy bevers
Geschreven op 2023-03-29 07:11:28
Wauw….dit zou geweldig zijn
Cuyt Lis
Geschreven op 2023-03-27 15:59:32
1. It's My Life 2. Van Dyke & Friends 3. De Tijd van Toen 4. Caals zingt Hazes 5. Sammy More
Christel Danys
Geschreven op 2023-03-26 22:42:46
Heel graag.
De Boeck Reinelde
Geschreven op 2023-03-25 11:54:36
Ziet er echt leuk uit om deze show eens te mogen beleven
Fierens martine
Geschreven op 2023-03-24 16:58:32
Coecke en van den branden

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.