Home > Weekendwedstrijd: dit zijn de winnaars van een € 25 voucher bij Huis Vanassche Izegem

Weekendwedstrijd: dit zijn de winnaars van een € 25 voucher bij Huis Vanassche Izegem

Geschreven op 17 mei 2021 om 23:02 door Mario De Wilde
Afgelopen weekeinde waren we te gast bij de bekende familiezaak Vanassche. In de winkel ontdek je een uitgebreid aanbod aan verse groenten en fruit. Daarnaast kan je bij Vanassche ook terecht voor talloze andere producten, zoals dagverse (room)soepen, een gevarieerd aanbod aan bereide gerechten (pasta’s, seizoensgerechten, aardappelgerechten…), bereide groenten, rauwkost, koude schotels, vleesdelicatessen, kaasplanken, tapas, belegde broodjes, brood, confituren, zuivelproducten en voor de zoetekauwen onder ons een paradijs vol snoepgoed..

Voor de groenten- en fruitafdeling kiest het enthousiast winkelteam ervoor om de klanten persoonlijk te bedienen. Op die manier kunnen ze iedereen zo goed mogelijk helpen en sturen om de meest verse en seizoensgerichte producten te kopen. De medewerkers staan steeds vriendelijk paraat om de groenten en het fruit op je boodschappenlijstje zorgvuldig te wegen en te verpakken en kunnen je daarnaast ook helpen bij het beantwoorden van al je vragen over de waaier aan verse topproducten. Raad nodig over de sappigste appel of de lekkerste clementine? Twijfel niet en vraag het hen. Proef, ruik, voel en kies wat voor jou het beste is!
Ook zelfbediening
Achter de kaas-, charcuterie- en broodtoog staan altijd werknemers klaar om de mensen te bedienen. Het proevertjesaanbod wordt ook dagelijks aangepast zodat de klanten altijd iets nieuws of iets anders kunnen leren kennen. In de winkel heeft Vanassche ook een groot zelfbedieningsaanbod waar de klanten kunnen kiezen voor bereide gerechten, salades, rauwkost, koekjes en andere lekkernijen, dranken, gesneden groenten… Klanten die vrijblijvend advies of hulp willen bij het kiezen van hun producten, kunnen natuurlijk ook nog altijd terecht bij het personeel om hier een goede keuze te kunnen maken.
Niets dan voordelen
Wie de parking oprijdt, ziet het al meteen: “Eat good, look good, feel good!” Dat is dé missie van Vanassche. De winkel kiest voor goed eten, lekker eten, gezond eten, nieuw eten, anders eten… Een dagelijkse portie vitamientjes uit het brede assortiment zorgt ervoor dat jij je goed in je vel voelt. Een lekker stukje fruit, een gezonde soep, een nieuw gerechtje, of gewoon zin in eens ‘iets anders’? Zorg voor variatie, voor een uitdaging. Je zal het al snel merken: je zit beter in je vel! Fruit en groenten zorgen voor een natuurlijke gloed op je wangen, voor een leuke glans in je haren en voor een glimlach op je gezicht… En jij? Jij voelt je ook écht veel beter. Je kan tegen een stootje, je gaat vrolijker elke nieuwe activiteit tegemoet, je gaat gelukkiger door het leven. Men zegt wel eens “je bent wat je eet”, en daar zit waarheid in. Een gezonde geest zit steeds opnieuw verscholen in een gezond lichaam. Kies dus voor al wat gezond en lekker is. Zoet of zout, zacht of hard, bitter of zuur. Wat jij ook verkiest, bij Vanaasche hebben ze dagelijks wel iets in hun assortiment wat jouw een goed gevoel geeft!

HUIS VANASSCHE
Lodewijk de Raetlaan 3
8870 Izegem
Tel.: 051 30 17 53
website: www.huisvanassche.be

Open van maandag tot vrijdag van 8 tot 12.30 & 14 tot 18.30 uur, zaterdag van 8 tot 12.30 & 14 tot 17.30 uur, zondag gesloten

En dit zijn de 25 winnaars

Voor 25 vouchers ter waarde van € 25 kwamen er 904 inzendingen binnen: Zo’n 85 via de krant zelf en ruim 800 via mail. Zij die zich tot de gelukkigen mogen rekenen en eerdaags een voucher in hun mailbox mogen verwachten zijn:

Yvan Hardeman, Langemark-Poelkapelle
Ann Dierickx, Izegem
Kathelijn Van Hove, Zulte
Evy Timmerman, Ingelmunster
Caroline De Graeve, Houthulst
Evelyne Van Gelder, Gits
Julien Vanquaethem, Eeklo
Roze Mie Rousseau, Lochristi
Geuns, Houthulst
Carine Steurbaut, Tiegem
Chris Verscheure, Oostnieuwkerke
Van Clooster, Izegem
Callewaert, Ingelmunster
Vanwelsenaers, Izegem
Nadine Soreyn, Kuurne
De Marez, Ooigem
Marleen Jonckheere, Merkem
Michaël Goossens, Wijtschate
Lucie Vercaemer, Brugge
Cortvriendt, Brugge
Verherbrugge Sofie, Sint-Michiels
Jeanette Vannestte, Ardooie
Familie Van Loo, Middelkerke

Komende vrijdag wacht weer een nieuwe weekendwedstrijd.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.