Home > Weekendwedstrijd: dit zijn de winnaars van een duo-ticket (t.w.v. € 35) voor Mini-Europe in Brussel

Weekendwedstrijd: dit zijn de winnaars van een duo-ticket (t.w.v. € 35) voor Mini-Europe in Brussel

Geschreven op 8 maart 2022 om 09:56 door Mario De Wilde
We kunnen weer uitstapjes maken met het hele gezin en daar pikt Het Nieuws van West-Vlaanderen graag aan haar wagonnetje aan. Aan de voet van het Atomium ligt Mini-Europe, het enige park waar je in enkele uren door heel Europa reist. Een unieke tocht! Kuier door de typische sfeer van de mooiste steden van het Oude Continent. Big Ben en zijn typisch deuntje verwelkomen je in hartje Londen. Gondels en mandolines laten je de charmes van Venetië ontdekken. Volg de Thalys van Parijs tot aan de andere uithoek van Frankrijk. Breng zelf de animatie op gang: doe de Vesuvius uitbarsten, breek de Berlijnse muur af, versla de stier in de arena van Sevilla en nog zovele andere activiteiten… In totaal 350 monumenten en plekjes van een ongeëvenaarde kwaliteit.

De Trevifontein en de Arc de Triomphe zijn onlangs toegetreden tot Mini-Europe. Het is dus niet meer nodig om naar Rome of Parijs te reizen om deze prachtige monumenten te bezichtigen. Samen met de animatie rond de Verlichting representeren zijn de nieuwigheden die het miniatuurpark onthult voor haar 32e seizoen. Bezoek ook de tentoonstelling “Spirit of Europe” waar je de EU leert kennen op een leuke manier. Mini-Europe… niet te missen tijdens je bezoek aan Brussel. Mini-Europe; dat betekent een leuke ervaring, zeker om met kinderen te beleven. Je ziet gebouwen van over heel Europa en krijgt er ook het wat achtergrond informatie. Alle mogelijke info op www.minieurope.com/nl

Winnaars

Uit de stapel van 1397 inzendingen mogen deze tien winnaars vandaag een duoticket twv 35 euro in hun mailbox verwachten. Kim Simoens uit Brugge, Joris Fahmi uit Oedelem, Danneels Johan uit Zwevezele, Babbe Cleemput en Diede Decraene uit Avelgem, An Swinen uit Knokke, Luc Coddens uit Assebroek, Sofie Sagaert uit Jabbeke, Flynn Cordier uit Middelkerke, Olivia De Wachter uit Roeselare en Nathalie Desport uit Kortrijk. Komende vrijdag wacht alweer een nieuwe weekendwedstrijd.

1 reactie

Danneels Johan
Geschreven op 2022-03-11 10:58:50
Beste , Ben bij de winnaars van een duoticket . Vandaag vrijdag nog niks ontvangen op bovenstaand emailadres . Ik heb nog een emailadres : johan.danneels@telenet.be . Mvg , Danneels Johan.

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.