Home > Weekendwedstrijd: dit zijn de winnaars Paashazenset van Libeert

Weekendwedstrijd: dit zijn de winnaars Paashazenset van Libeert

Geschreven op 23 maart 2021 om 08:11 door Mario De Wilde

Pasen komt er nu snel aan en dus waren de chocoladeliefhebbers weer aan de beurt. Toen Sinterklaas enkele maanden geleden, lanceerden we met grote trom een weekendwedstrijd met chocolade Sinterklaasfiguren van de specialist ter zake, Libeert. Dat deden we nu met Pasen nog eens over want ook nu weer pakt de Belgische chocoladespecialist uit met enkele leuke (en vooral lekkere) Paasfiguren. Heb jij de nieuwe Libeert Sensations als geproefd? Met speculoos, choco crispies of gezouten karamel. Neen? Je weet niet wat je mist, maar hier komt misschien verandering in want we geven er in deze weekendwedstrijd maar liefst 15 weg. Ze zijn in ieder geval heel verrassend en verleidelijk.

Ik zie, ik zie, wat jij niet ziet. Dan gaat het niet enkel over de Paashaas die chocolade verstopt in de tuin. Want de maître-chocolatiers van het Belgische familiebedrijf Libeert komen met oog op Pasen met een nieuwe categorie chocoladefiguren: chocolade-eieren in drie verschillende smaaksensaties. Langs de buitenkant premium Belgische melkchocolade, maar wie het ei openbreekt, ontdekt dat er aan de binnenkant van de chocolade stukjes zichtbare ingrediënten verwerkt zitten. Een ware smaaksensatie: je breekt de chocolade en proeft de crunchy touch terwijl de zachte Libeert chocolade wegsmelt in je mond. Yum! Ga jij voor karamel-zeezout, Speculoos of gepofte rijst? Maak kans op 1 van de 15 chocoladepakketjes en ontdek het zelf!

Waarom de Paashaas (net als Sinterklaas en de Kerstman trouwens), voor Libeert kiest?
Natuurlijk eerst en vooral omdat de chocolade “te lekker om los te laten” is. Vier generaties van chocoladeplezier worden gedreven door passie, innovatie en héél véél proeven om de heerlijkste chocolade te garanderen. Libeert chocolade wordt nog steeds gemaakt volgens het familierecept, vanzelfsprekend met de beste ingrediënten. Voor ons geen palmvet, maar enkel zijdezachte cacaoboter, geen cacaopoeder, wel échte cacaomassa.

Daarnaast staat ook duurzaamheid op het programma: zo wordt de chocolade gemaakt met 100% duurzame cacaobonen én draait de fabriek volledig op groene stroom.
Verder worden alle chocoladefiguren intern getekend – het zijn dus allemaal Belgische ontwerpen. Jong, oud – iedereen zal wegdromen bij deze traditionele chocoladefiguren met een speelse twist. Onze grootmoeder zei altijd: “Het leven is mooier als je lacht… én met een verrukkelijk stukje chocolade in je mond.” En dat is meteen het hoofdingrediënt van ons 100-jarig familierecept: Hééééérlijke chocolade! Gemaakt met de allerfijnste én duurzame ingrediënten. Zo zorgen wij voor veel glimlachjes!

En dit zijn de winnaars.

Net geen 900 inzendingen bereikten onze redactie met prachtige verhalen erbij. Dit zijn de 15 gelukkigen.

-Bart Van Den Eynde, Brugge
-Becelaere Driess, Veurne
-Britt Debu, Marke
-Riet Geuns, Houthulst
-Caroline Verleye, Sint-Michiels
-Lammertyn Bieke, Roeselare
-Familie Luc en Vera Depaepe, Zwevegem Sint-Denijs
-Dermaux, Kortrijk.
-Fremault Etienne, Koksijde
-Jenny Biebuyck, Brugge
-Vanhaelemeesch Michael en Maxim, Hertsberge
-Dehaese Sindy, De Panne
-Kira Verleye, De Haan
-Lara Van Brabandt, Brugge
-Sarah Hauweele, Houthulst

Alle winnaars krijgen hun pakket einde deze week of volgende week thuis opgestuurd.

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.