Home > Weekendwedstrijd: dit zijn de 3 winnaars een Aegis van Paingone (€ 100) tegen rugpijn

Weekendwedstrijd: dit zijn de 3 winnaars een Aegis van Paingone (€ 100) tegen rugpijn

Geschreven op 20 oktober 2020 om 08:31 door Mario De Wilde

In België lijdt 27% van de bevolking aan chronische pijn. Om pijn in het dagelijkse leven te verlichten, biedt Paingone innovatieve en doeltreffende oplossingen die gebruikmaken van elektrostimulatie om pijn onmiddellijk, zonder medicatie en doeltreffend te verlichten.
Nieuwe en doeltreffende innovatie
Aegis is de nieuwste innovatie van Paingone en werd speciaal ontworpen om rugpijn te verlichten. De XXL-elektrode (24 cm breed) beschikt over 16 instelbare intensiteiten en een afstandsbediening voor nog meer comfort. Aegis is heel discreet en verlicht de pijn bij u thuis, op kantoor of onderweg.
Principe van elektrostimulatie
De oplossingen van Paingone zijn medische hulpmiddelen van klasse 2a die gebruikmaken van elektrostimulatietherapie (TENS) om pijn te verlichten. De werking is eenvoudig: het toestel zendt elektrische impulsen uit die de hersenen stimuleren om endorfine te produceren. Endorfine is een pijnstiller die het menselijke lichaam van nature afscheidt. Ideaal voor alle pijnlijke rugzones en de schouders.

Indicatieve verkoopprijs: € 99,99. Beschikbaar bij: Krefel, Vanden Borre, MediaMarkt, Newpharma, Bold.com, Amazon, Medi-Market
www.paingone.com

Winnaars
West-Vlaanderen telt flink wat mensen (m/vr.) met rugpijn. Of tenminste toch de 412 die een kans waagden om zo’n heilzaam apparaat van Aegis t.w.v. 99.99 euro winnen.
Deze drie gelukkigen krijgen eerdaags hun rugpijnverzachter opgestuurd.

-Ameye Godelieve, Ieper
-Lucas Fiaert, Roeselare
-Dorine De Nolf, Brugge

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.