Home > Weekendwedstrijd: dit zijn de 15 winnaars van een Reductin-doosje tegen snoepen

Weekendwedstrijd: dit zijn de 15 winnaars van een Reductin-doosje tegen snoepen

Geschreven op 31 maart 2020 om 16:45 door Mario De Wilde

ga de strijd aan tegen het thuis snoepen met Reductin Instant
Geschreven op 28 maart 2020 door Mario De Wilde
Om dwangmatig snacken en alle schadelijke effecten ervan op de gezondheid tegen te gaan, heeft een Belgisch laboratorium Reductin Instant ontwikkeld, het eerste zuigtablet dat onmiddellijk inwerkt op de drang om te snacken. De natuurlijke ingrediënten, met name saffraan, hebben ook een positief effect op ons gemoed. Genoeg om ons een handje te helpen in tijden van ‘lockdown’! Na slechts enkele dagen afzondering voelen we al hoezeer het isolement thuis het psychologisch evenwicht en het gevoel van vrijheid, noodzakelijk voor ons welzijn, belemmert. Op langere termijn kunnen ook somatische en psychologische gevolgen worden gevoeld: in onszelf keren, depressieve stemming, algemeen angstgevoel, dwangmatig knabbelen, gewrichtsziekten, overgewicht, depressie.
Het is echter meer dan ooit noodzakelijk een gezonde levensstijl aan te nemen om zo het hoofd te bieden aan de stress die door deze ingrijpende omwentelingen wordt veroorzaakt en om ons immuunsysteem in stand te houden. De behoefte aan compensatie in perioden van afzondering is groot. Het lichaam zal op natuurlijke wijze proberen zijn dopaminereceptoren te stimuleren om depressie en verveling tegen te gaan, met het risico op een verhoogde consumptie van zoete snacks, gewichtstoename en zelfs de ontwikkeling van diabetes. Het is daarom essentieel om te zorgen voor een gezonde en evenwichtige voeding, naast het onderhouden van fysieke activiteit en sociale relaties, zelfs op afstand. Om u daarbij te helpen, kunt u natuurlijke voedingssupplementen gebruiken, en in het bijzonder Reductin Instant. Dit is een innovatie van een Belgisch laboratorium dat het eerste sublinguale product (om op te zuigen) heeft ontwikkeld, ontworpen om dwangmatig snacken te verminderen.
Deze sublinguale formule laat Reductin Instant toe onmiddellijk in te werken op de drang om te snoepen, dankzij de actieve bestanddelen in het product die zorgen voor rechtstreekse assimilatie via het slijmvlies in de mond. Eén van de hoofdbestanddelen is een gepatenteerd saffraanextract, dat ook bekend staat om zijn anti-depressie- en anti-angstwerking. Reductin Instant, een goede oplossing om het knabbelen te beheersen en positief te blijven tijdens uw afzondering.

Dit zijn de 15 winnaars:

-Tine Ysenbaert, Rhonestraat 1, 8820 Torhout
– Huub Guldentops, Stoppelstraat 48 bus 204, 9000 Gent
-Van Cauwenberghe Sam, Leenmolenstraat 28, 8750 Wingene
-Annick Van Doren, Corneel Smitslei 85/2, 2150 Borsbeek
-Johan Herman, Akkerstraat 97, 9700 Eine
-Vandecasteele Linda, Katteboomstraat 57, 8870 Izegem
-Helena Allegaert, Roggestraat 3, 8530 Harelbeke
-Jan De Cooman, Nederkouterweg 16, 9400 Appelterre
-Els Van Eeghem, Lange Molenstraat 167, 8200 Brugge
-Francois Van Steerteghem, Assebroek
-Hannes Vandevelde, Grote Baan 127, Oostende
-Ronny Destoop, Kon. Albertstraat, Sint-Michiels
-Casper De Mets, Zeedijk 38, Knokke-Heist
-Familie Boelens, Roeselaarseweg 71, Ingelmunster
-B. Vercauteren, Bruggebaan, Sijsele

Alle winnaars krijgen vanavond nog een mail met de instructies hoe ze best aan hun gratis doosje kunnen komen

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.