Home > Weekendwedstrijd: de 25 winnaars van een Meli-pakket t.w.v. € 25

Weekendwedstrijd: de 25 winnaars van een Meli-pakket t.w.v. € 25

Geschreven op 23 februari 2021 om 09:12 door Mario De Wilde

Van je hobby je beroep maken. Het blijft voor velen een droom, maar Alberic Joseph Florizoone, stichter en bezieler van het West-Vlaamse familiebedrijf Meli, maakte in 1925 werk van zijn droom. De honing die hij oogstte in de achtertuin van het ouderlijke huis, en verkocht aan buren, vrienden en familie, vormde de fundamenten voor het Meli van vandaag: een middelgrote Europese speler met meer dan 50 vaste werknemers. Een aantal dat dankzij de recente overname van Nederlandse concurrent De Traay bovendien zal aangroeien tot 110 werknemers!

Het state of the art bedrijventerrein bestrijkt in Veurne ondertussen 14035 m2 en anno 2021 ligt de focus niet enkel op topkwaliteit, maar ook op een bewuste omgang met milieu, mens en maatschappij! Na bijna 100 jaar staat Meli dus nog steeds voor één en al natuur.
Honing: 100% natuur(lijk)
De passie voor smaak en kwaliteit gaat bij Meli hand in hand met een grote affiniteit voor het imkervak. Zo levert Meli jaarlijks meer dan 11.200 ton honing aan zowel retail, foodservice als industrie. Rechtstreeks van de imker en met respect voor natuur, kwaliteit, duurzaamheid en smaak! Omdat honing een van de schaarste natuurlijke zoetstoffen is die aanwezig zijn in ons dieet, schenkt Meli ook heel wat aandacht aan de samenstelling van honing. Dankzij een zorgvuldige selectie en controle, wordt de authenticiteit, kwaliteit, versheid en afkomst van de honing steeds gegarandeerd. Geen honing zonder bijen en daarom draagt Meli ook zijn steentje bij voor het behoud van de natuur en de bijen. Energie opwekken via zonnepanelen of reusachtige bijenhotels aan Vlaamse natuurcentra? Meli doet er alles aan om het de bij naar zijn zin te maken!
Proef de authenticiteit!
Benieuwd naar de smeuïge kenmerkende zoetheid van Meli honing? Vertel ons waarom Meli op jouw tafel thuis is en maak kans op een van onze 25 Meli-pakketten t.w.v. € 25! Neem snel deel aan de wedstrijd en maak kennis met ons uitgebreid gamma. Wedden dat je nooit nog wat anders wil?
Dit hebben wij voor jou in petto:
1. Honing uit de champagnestreek: Meli zoekt wereldwijd naar de beste honing. Zo ook in de champagnestreek. Al sinds de 18de eeuw staat de bloemenhoning uit de champagnestreek bekend om zijn karakteristieke en zoete smaak. Goudkleurig, met een licht bloemenparfum, valt de honing bij iedereen in de smaak.

2. Honingkoek: Een heerlijke honingkoek gemaakt met heerlijke Meli honing volgens een traditioneel recept. Dat merk je meteen als je in Meli honingkoek bijt: onvergelijkbaar zacht en sappig. Bij het ontbijt, als vieruurtje of voor een gezellig verwenmoment.

3. Gevulde honingwafels: Een échte authentieke Meli specialiteit. Een krokante honingwafel gemaakt met de fijnste roomboter en een zachte vulling met Meli honing.

4. Chocopasta: Geniet met het hele gezin van de smaakvolle Meli chocopasta aan de ontbijttafel. Z’n unieke smaak heeft de Meli chocopasta te danken aan de pure chocolade en de Meli honing die erin zit. Ideaal voor al jouw broodmomenten.

5. Vaste honing: De vertrouwde, mild zachte smeuïge honing met volle fruitige zomersmaak. Ideaal voor op de boterham of als smaakmaker in jouw warme drank

Afgelopen nacht werd er afgeklokt op 1238 inzendingen en er zat alweer flink wat bijenproza bij. Volgende 25 winnaars mogen hun pakket deze of begin volgende week ontvangen:

-Joke Mostaert, Houthulst-Merkem
-Vergote Jacques, Zonnebeke
-Christine Vereecke, De Haan
-Van Geluwe Erik, Koolskamp
-Aimé D’Handschutter, Brugge
-Lancriet Marleen, Sint-Andries
-Familie Keersman, Sint-Pieters
-Delboo Anthony, Brugge
-Van Maele Nathalie, Sijsele
-Verlinde J, Brugge
-Mylle Lucrèce, Oudenburg
-Adeline Dal, Wenduine
-Blomme Kurt, Ichtegem
-Lems Brigitta, Gistel
-Jan Bisschop, Assebroek
-Stijn De Cramer, Vlamertinge
-Eeckhout Christelle, Avelgem
-Cindy Verbrigghe, Torhout
-Mia Vlummens, Bissegem
-Gruwe Philip, De Panne
-Katleen Vanclooster, Izegem
-Sokol Osmanaj, Roeselare
-Ann Wulbrecht, Ingelmunster
-Maaike Pinseel, Moorslede
-Michele Decoster, Zuienkerke
-Simone Sinay, Ingooigem
-Nancy van Hecke, Westkerke
-Fremault Etienne, Koksijde
-Lindsey Baekeland, Izegem
-Brigitte Dumortier, Aalbeke

1 reactie

brigitte Dumortier
Geschreven op 2021-03-01 13:00:39
Bij te zien dat we prijs hebben . Wanneer zal het pakje geleverd worden .

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.