Home > Weekendwedstrijd: blauwe bessen gaan plukken en ze nog gratis meenemen

Weekendwedstrijd: blauwe bessen gaan plukken en ze nog gratis meenemen

Geschreven op 6 augustus 2021 om 16:46 door Mario De Wilde

Dit weekeinde hebben we wel een heel speciale lezerswedstrijd voor de hele familie. Niets is immers leuker om te doen dan zelf blauwe bessen gaan plukken en die nadien (max. 750 gram) ook meer naar huis te nemen. Locatie van dat alles? Het ambachtelijk blauwe bessenbedrijf Spitsbroek ligt amper 3 km voorbij de Nederlandse grens in Eede. Op deze gezegende plek kan je elke dag tussen 9 en 17 uur (7 dagen op 7) heerlijk genieten van het buitenleven en de rust van het platteland. Na een korte en leerrijke introductie krijg je je emmertje mee en dan zoek je maar de meest sappige blauwe bessen uit. Je plukt zoveel als je wil (je kan er ook confituur, sap, dessertsaus, enz.) van maken en de eerste 750 gram neem je sowieso gratis naar huis. Nadien kan je in het winkeltje ook nog altijd iets kopen van de eigengemaakte bessen.

Bij Spitsbroek Zeeuws Vlaanderen willen ze het telen van blauwe bessen in hun kwekerij zo natuurlijk mogelijk houden. En dat wordt opgemerkt door de omgeving. Hun blauwe bessen boerderij verkoopt namelijk al blauwe bessen aan de CRU, een onderneming uit België die ambachtelijke producten van hoge kwaliteit verkoopt. Daarnaast kan je de blauwe bessen die ze plukken in de kwekerij kopen op boerenmarkten in Zeeuws Vlaanderen en in de eigen boerenwinkel op de boerderij.

www.spitsbroek.nl.

Weekendwedstrijd

-Volg ons op www.instagram.com/hetnieuwsvanwestvlaanderen , altijd handig ook als je de gratis nieuwtjes wil lezen.

-Welke superieure groenten teelt Spitsbroek in het voorjaar ook nog?

-Wie zijn de namen van de broers die Spitsbroek uitbaten?

Reageren met ‘De Beste Blauwe Bessen’ via info@hetnieuwsvanwestvlaanderen.be Opgelet, naam en adres zeker niet vergeten om geldig mee te doen en dat alles voor maandagavond 9 augustus om 21.00 uur. Dinsdag maken we de winnaars bekend. Aan de blauwe slag iedereen…

0 reacties

Wees de eerste die reageert op dit artikel!

Geef een reactie op dit artikel

Velden met een * zijn verplicht in te vullen. E-mailadressen worden nooit gepubliceerd op de website.